Çocuklar Su Damlası'nı çok sevdi

Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde, Dünya Su Günü dolayısıyla 'Su Damlası' adlı müzikli çocuk oyunu sahnelendi.

Çorlu 25.03.2016 02:11:00 0
Çocuklar Su Damlası

AMAÇ ÇOCUKLARA DOĞA SEVGİSİNİ AŞILAMAK

Çocuklara doğa sevgisini aşılamak ve su kaynaklarının kullanımına dikkat çekmek amacıyla, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) tarafından organize edilen program, çocuklardan yoğun ilgi gördü.

 

 

İZLEYİCİLERDEN TAM NOT ALDI

Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi’nde düzenlenen müzikal çocuk oyunu Su Damlası, minik izleyicilerinden tam not aldı. Dünya Su Günü dolayısıyla düzenlenen oyunu izlemek üzere Memduh Şevket Esendal Sahnesi’ne gelen çocuklar, doğanın ve suyun önemini anlatan oyunu beğeni ile izledi. İki perdelik oyunu eğlenerek izleyen çocuklar, zaman zaman şarkılara eşlik edip dans ederken, beğenilerini alkışları ile gösterdiler. Eğlenceli dakikalar yaşayan çocuklar, düzenlenen müzikal çocuk oyunu Su Damlası ile suyun hayatımızdaki önemini de öğrendiler.


0282 726 91 91
0282 747 65 10