Baysan, Bulgaristan heyetini ağırladı

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi ile Kırcaali Belediyesi heyetini makamında ağırladı.

Çorlu 25.03.2016 02:22:00 0
Baysan, Bulgaristan heyetini ağırladı

BAZI TEMASLARDA BULUNMAK İÇİN TÜRKİYE’YE GELDİLER

Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Eş Başkanları Ruşen Rıza ve Çetin Kazak, Kırcaali Milletvekili Erdinç Hayrullah ve Kırcaali Belediye Başkanı Hasan Azis ile Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Türkiye Sorumlusu İsmet Kahraman, bazı temaslarda bulunmak üzere Türkiye’ye geldi. Heyete Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Trakya Temsilcisi ve Çorlu Belediye Meclis Üyesi Güner Çetin de eşlik etti. Heyet görüşmeler çerçevesinde Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ı da makamında ziyaret etti.

 

 

BU TÜR ZİYARETLER DOSTLUK KÖPRÜLERİNİ GÜÇLENDİRİR

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, iki komşu ülke ve şehir olarak sosyal ve kültürel anlamda çeşitli birlikteliklerin yapılabileceğini ifade etti. Bu kapsamda ortak çalışmalar da yapılabileceğini kaydeden Baysan, daha sonra heyet ile fikir alış verişinde bulundular. Bu tür ziyaretlerin ülkeler ve şehirler arasındaki dostluk köprülerini güçlendirdiğini söyleyen Baysan, ziyaet için heyete teşekkür etti.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10