Akay'dan yaşlılara yemek jesti

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Yaşlılar Haftası dolayısıyla 84 yaş üstü yaşlıları ve ailelerini yemekte ağırladı. Akay, davete katılan tüm yaşlıları ayakta karşılayıp e

Çerkezköy 25.03.2016 02:29:00 0
Akay

BAŞKAN AKAY DAVETLİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİ
Çerkezköy Belediye Başkanlığı tarafından önceki akşam Golden Palas Otel’de, 18–24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası dolayısı ile akşam yemeği programı düzenlendi. Yemek programına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ev sahipliği yaptı. Bu özel yemeğe ilçede yaşayan 84 yaş üstü vatandaşlar, aileleri ve mahalle muhtarları katıldı. Yemeğe katılan özel misafirleri ile yakından ilgilenen Belediye Başkanı Vahap Akay, tüm büyüklerinin tek tek ellerini öpüp onlarla sohbet etti.
BİZE BÜYÜKLERİMİZE SAYGI GÖSTERMEK ÖĞRETİLDİ
Programda kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bizlere her zaman yaşlılarımıza, büyüklerimize saygı göstermeyi, onlara sahip çıkmayı, saygı ve sevgide kusur etmemeyi, şefkatli davranmayı öğrettiler. Bu bilinç ile davetimize katılan tüm büyüklerimizin ve burada misafir edemediğimiz tüm yaşlılarımızın ellerinden öpüyorum. Kendilerine en derin sevgi ve selamlarımı iletiyorum" ifadelerini kullandı. Yemeğin sonunda Belediye Başkanı Vahap Akay, yemeğe katılan tüm yaşlılara çiçek ve hediye takdim etti.


0282 726 91 91
0282 747 65 10