Bakanlıktan izin geldi

İki gündem maddesi ile toplanan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi'nde, Eğitim Kampüsü'nde yapılması planlanan okul için odanın ihtiyatlar hesabındaki paranın kullanılmasına dair Güm

Çerkezköy 25.03.2016 02:31:00 0
Bakanlıktan izin geldi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın Mart ayı Olağan Meclis Toplantısı dün saat 16,30’da meclis başkanı Taha Ülker başkanlığında gerçekleştirildi.

ŞUBAT AYI GELİRİ 131 BİN 883 LİRA

Toplantıya Süleyman Kozuva, İsmail Akın, Bülent Bilecen ve Murat Seymen katılmadı. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Toplantının ilk gündem maddesinde 2016 yılı Şubat ayı gelir gider cetvelleri, banka cetveli ve mizan görüşüldü. Gündem maddesi hakkında bilgi veren Oda genel Sekreteri Hakan Gel  “Odamızın Şubat ayı tahmini geliri 133 bin 500 Lira olarak ön görülürken, gerçekleşen toplam gelir 131 bin 883 Lira oldu. Odanın Şubat ayı tahmini gideri 135 bin Lira olarak ön görülürken gerçekleşen toplam gideri ise123 bin 172,81Lira’dır” dedi.

BANKADA 1 MİLYON 393 BİN LİRA VAR

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Hakan Gel, “Odamızın banka hesaplarında toplam 1 milyon 393 bin 700,73 Lira bulunurken, kasasında ise 194,83 Lira bulunmaktadır” ifadelerini kullandı. Mizanda ise 8 milyon 96 bin 045,35 Lira ile denklik sağlandı. Gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi.

ODA EKSPER ALACAK

Toplantının bir sonraki gündem maddesinde ise kapasite raporu hazırlamak ve onaylamak üzere Orman Endüstri Mühendisi veya Ağaç İşleri Endüstri Mühendisi olarak eksper belirlenmesi konusu görüşüldü. Eksperlerin TOBB’dan eğitim de almış olması gerektiğini belirten Hakan Gel, “Trakya’da bu vasıflara vakıf eksper yok. En yakın eksperi İstanbul’da bulduk. Konuyla ilgili Levent Tantoğlu, Uğur Özşahin, Bahri Çapbulaş’tan başvuru belgelerini aldık. Meclisin onayına sunduk” dedi. Üç eksperden hizmet alınması oy birliği ile kabul edildi.

METAL İŞ SENDİKASI VE TOBB’DAN DA DESTEK BEKLİYORUZ

Okulu yapmamızda büyük fayda var. Tekirdağ Valimiz de Çerkezköy Kaymakamımız da bu konu üzerinde ısrarla durdu. Metal İş Sendikası ve TOBB’dan da destek bekliyoruz. Fakat önce bizim bir adım atmamız gerekiyordu. Basında birtakım haberler çıktı. Ama bu işe Saray, Kapaklı ya da Çerkezköy olarak bakmamak gerekir. Çünkü burada yetişecek öğrenciler tüm bölgeye hizmet verecek” dedi.

BEKLEDİĞİMİZ İZİN GELDİ

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Seçkin ise “Okul konusunda katkılarından dolayı meclis başkanımıza ve meclis üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Okul yapımı ile ilgili odamızın ihtiyatlar hesabındaki paranın kullanılması için Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’ndan beklediğimiz izin de geldi” diye konuştu.


0282 726 91 91
0282 747 65 10