Gülerçin okuma bayramı ilgi gördü

Gülerçin Koleji 1/A ve 1/B sınıfı öğrencilerinin önceki gün okulun çok amaçlı Salonu'nda gerçekleştirilen okuma bayramına veliler yoğun ilgi gösterdi.

Çerkezköy 28.03.2016 01:16:00 0
Gülerçin okuma bayramı ilgi gördü

TEŞEKKÜR ETTİ

Cumartesi gerçekleştirilen programa Gülerçin Koleji Ortaokul ve lise Müdürü Ömer Kürklü, Gülerçin Koleji ilkokul Müdürü Tuğba Zenginal, okul öğretmenleri ve öğrenciler hazır bulundu.Program saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Programda konuşma gerçekleştiren Anaokul ve İlkokul Müdürü Tuğba Zenginal “ Sevgili velilerimiz bu gün çocuklarımızın gerçekleştirecekleri okuma bayramı ayni zamanda kendilerini daha iyi ifade etmelerini sağlayacak olması dolayısıyla gerçekleşmiş bir program. Bu program kapsamında öğrencilerimiz sizlere öğretmenleri nezaretinde hazırladıkları çeşitli gösteriler sunacaklar.Katılımınız için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADILAR

Zenginal’ın konuşmasının ardından 1/A ve 1/B sınıfı öğrencilerinin koro müzik gösterisi takip etti. Ardından slayt gösterimi sunuldu ve devamında da 1-A ve 1-B öğrencileri drama gösterisi yaptı. Bu gösterinin ardından da 1-B sınıf etkinlikleri gösterisi gerçekleşti. 1-A sınıfından Melike Al, Melek Özdemirbaş, Zeynep Rüya, Kürşat Yıldız ve Sude Nil Aycan, 1-B sınıfından Yusuf Yiğit Ayan, Naz Korkmaz, Nilbahar Yücel ve Deniz Bayar jimnastik gösterisi yaptı. Ardından da yine 1-A ve 1-B ortak sınıf etkinlikleri slayt olarak sunuldu. Bu gösterinin ardından da 1-A sınıfından Ege Kağan Engin,Kürşat Yıldız,Efe Sarp Kaya,Zeynep Rüya Esmeray,Sude Nil Aycan,Buğra Tokmak,Asya Albayrak,Selin Minareci,1-B sınıfından Elif Destina Öztürk,Melek Kiraz,Betül Naz Pehlivan ve Nilbahar Yücel Samsun yöresi halk oyunlarını ustalıkla sergilediler. Program 1-A sınıfı öğrencilerinin dünden bu güne adlı fotoğraflarıyla devam etti. Programın devamında ise 1-A sınıfı ‘Stars  of the Years’ İngilizce gösterisi ve devamında da 1-B sınıfı öğrencilerinin dünden bu güne fotoğrafları sunuldu. Ardından 1-B sınıfı Dornröschen(uyuyan güzel) ve Meyveler’ adlı Almanca gösteri sunuldu. Devamında da Atatürk’e Mektup, ront gösterisini sunan öğrencilerin oyunları veliler tarafından büyük bir beğeni ile izlenirken öğrenciler alkış yağmuruna tutuldu.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10