Erdoğan Fıçıcı kulis faaliyetlerine başladı

Çerkezköylü iş adamı Erdoğan Fıçıcı CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı için delegelerin nabzını yokluyor. Yakın zamanda delegelerin tutumu doğrultusunda başkanlık konusunda adaylı?

Çerkezköy 28.03.2016 01:19:00 0
Erdoğan Fıçıcı kulis faaliyetlerine başladı

TABANA KULAK VERMEK LAZIM

Erdoğan Fıçıcı bu güne kadar ilçe başkanlığı için uzaktan yakından bir düşüncesinin olmadığını ancak son birkaç gün içinde kendisine ilçe başkanlığına aday olması için parti tabanından yoğun bir baskı olduğunu belirterek, “Partimizin ilçe yönetiminde bu güne kadar bir çok başkanla çalışma yaptım ve çeşitli görevlerde bulundum. Ancak bu güne kadar ilçe başkanlığı için bir düşüncem olmadı. Ancak son günlerde gerek telefon ederek gerek şahsen beni ziyaret eden partililerimiz benim ilçe başkanlığına layık gördüklerini ve aday olmam konusunda da baskıları var. Bende parti tabanımızı kırmak istemedim ve tabanın nabzını tutmak için kulis faaliyetlerine başladım. Eğer parti tabanımızdan yeterli  ve delegelerimizden yeterli desteği alırsam ilçe başkanlığına adaylığımı açıklayabilirim. Ancak şu anda benim yaptığım nabız yoklaması yönünde kulis faaliyetleri şeklinde dedir. “dedi.

GÖREVDEN KAÇMAM

Erdoğan Fıçıcı bu güne kadar görevden kaçmadığını ve kaçmayacağını da belirterek,  “ Eğer aday olmasam da kongrede seçilecek olan başkanın ve yönetiminin yanında olacağımın da bilinmesini isterim. Çünkü ben Cumhuriyet Halk Partiliyim. Parti içinde küskünlüklerin olmasına da taraf değilim. Eğer partimizin daha iyi yerlere gelmesini ve iktidar olmasını istiyorsak her kez üzerine düşeni yapacak ve her zaman sen ben değil biz olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışmak zorundayız. İlçe kongresine kadar önümüzde zaman var . Adaylık olur yada olmaz ama parti içerisinde birlikteliğin öncelikle sağlanması taraftarıyım. Şansıma verilecek görevden de  bu güne kadar kaçmadım ve kaçmam  ne görev verilirse görevimi de en iyi şekilde yapacağımın da bilinmesini isterim.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10