Ordulular da Başkan Öztürk oldu

Çerkezköy Ordulular Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nin olağan genel kurulu dün yapıldı. Mevcut Başkan Beytullah Coşkun'un aday olmadığı kongrede seçimlere Soner Öztürkâ€?

Çerkezköy 28.03.2016 01:20:00 0
Ordulular da Başkan Öztürk oldu

ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTULDU

Dün saat 14.00’de başlayan kongreye geçilmeden önce şehitler için mevlit okutuldu. Halil Yursever, Yunus Emre Biçer ve Kamil Doğru tarafından okunan Kur’an ve edilen duaların ardından davetlilere pilav ve aryan ikram edildi. İkramların ardından olağan genel kurul, açılış, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Gündemin üçüncü maddesinde divan oluşturulurken, divan başkanlığına Mikail Ünlü ve divan üyeliğine de Ali Yazıcı ve Gökhan Şimşit seçildi.

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ

Gündem maddeleri arasında yer alan faaliyet raporunun görüşülmesinin ardından tahmini bütçe 20 bin TL olarak belirlendi. Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından seçimlere geçildi. Mevcut başkan Beytullah Coşkun aday olmazken, seçimlere Soner Öztürk’ün tek listesi ile gidildi. Yeni yönetim oybirliği ile seçilirken, Soner Öztürk başkanlığındaki yönetimde Kadir Koyun, Beytullah Coşkun, Nuran Yeşil, Ahmet Orkun Yeşilyurt, Aşkın Esen, Orhan Arslan, Sefa Özkan Aydoğan, Ömer Güner, Abdullah Ocak ve Adem Camcı yer aldı. Denetleme kuruluna da Ahmet Sarıkoca, Mustafa Çamyar ve Tahsin Güven seçildi.

“ZOR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ”

Yeni yönetimin belirlenmesinin ardından konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Ordulular Derneği Eski Başkanı Beytullah Coşkun “ Derneğin bugünlere gelmesinde katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Soner Öztürk kardeşimiz derneğin kurulma aşamasından beri dernek yönetimimizde yer almıştır. Çerkezköy’deki Ordulular olarak birbirimize entegre olduk. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Ülkemizin içinde bulunduğu süreçte endişe had safhadadır. En büyük kale Karadeniz kaldı. Ülkemiz kritik bir dönemden geçiyor. Zaman, birlik beraberlik olma zamanıdır. Son dönemlerde hiçbir şeyin tadı tuzu kalmadı. Televizyonlarda haberleri açmaya korkar olduk. İnşallah ülkemiz bu süreçten en kısa zamanda kurtulacaktır” dedi.

“DERNEĞE SAHİP ÇIKIN”

Olağan Genel Kurul sonrası başkanlığa seçilen Soner Öztürk’te üyelere teşekkür konuşması yaptı. Derneğin kuruluşundan bugünlere gelmesinde katkısı olanlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Öztürk “ Bir bayrak değişimi yaptık. Değişecek tek şeyimiz ise yapacağımız projeler olacak. Bu sadece başkan ve yönetim kurulu ile olmamaktadır. Hemşerilerimizin derneğimize gelip sahip çıkmasını istiyoruz. Bütün üyelerimizin ayrı ayrı katkılarını bekliyoruz” diye konuştu.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10