Gazeteci Uğurcan Avcılar dünya evine girdi

Çerkezköy Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Uğurcan Avcılar, Yasemin-Muammer Bıçaklı çiftinin kızı İrem Bıçaklı ile hayatını birleştirdi. Avcılar ve Bıçaklı ailelerini bu mutlu g?

Çerkezköy 28.03.2016 01:25:00 0
Gazeteci Uğurcan Avcılar dünya evine girdi

KATILIM YOĞUN OLDU

Cumartesi akşamı  19.00-24.00 saatleri arasında  Çerkezköy Lemar Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün töreniyle dünya evine giren  İrem Bıçaklı ve  Uğurcan Avcılar’ın düğün töreninee Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı M. Zeki Gürcün, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, Haber Radyo TV Yayıncılık AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Kardeş, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, AK Parti İlçe eski Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Türk Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube  Başkanı Tahsin Akgün ve mahalle muhtarları, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Oda yönetimi, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Fenerbahçeliler Derneği Çerkezköy eski Başkanı Şahin Baysak, Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi Murat Koçak, Çerkezköy Belediyesi eski ve yeni belediye meclisi üyeleri, sanayi kuruluşlarının temsilcileri, STK temsilcileri, işadamları ve esnaflar ile Avcılar ve Bıçaklı ailelerinin yakınları katıldı.

 

NİKAHI BAŞKAN AKAY KIYDI

 İrem ve Uğur Can Avcılar’ın nikahını Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay kıydı. Başkan Akay, genç çifte nikah akdinden sonra iyi ve kötü günlerinde de birbirlerine destek olmaları ve bir ömür boyu birbirlerini sevmeleri ve mutlu olmaları temennisinde bulundu. Vahap Akay, nikah merasiminin ardından evlilik cüzdanını gelin İrem Avcılar’a verdi. Ardından genç çift ilk danslarını alkışlar eşliğinde yaptı ve sonrasında da davetlilerin heyecanlı bakışları arasında  düğün pastalarını kestiler.

 

 DAVETLİLERLE TEK TEK İLGİLENDİLER

Çerkezköy’ün ve Tekirdağ’ın tanınmış iş adamlarından İnşaat Mühendisi Muzaffer Avcılar ve eşi Canan Avcılar, dünürleri Yasemin Bıçaklı ve Muammer Bıçaklı ile birlikte tek tek masaları dolaşarak davetlilerle yakından ilgilendi. Genç çift ve davetliler canlı müzik eşliğinde gece boyunca dans edip oyunlar oynadı. Canan-Muzaffer Avcılar ve Yasemin-Muammer Bıçaklı çifti çocuklarının mürvetini görmekten son derece mutlu olduklarını ve düğüne katılan herkese bu mutlu günlerinde yanlarında oldukları için teşekkür ettilerini belirttiler. İrem Avcılar ve Uğurcan Avcılar da  bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm aile bireylerine, dostlarına, arkadaşlarına ve sevenlerine teşekkür ettiler.

 

 Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10