1911'den Kapaklı'da gol şov

Süper Amatör Lig'de şampiyonluk hesapları yapan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor hafta sonunda deplasmanda Kapaklıspor'a konuk oldu. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ort

29.03.2016 01:04:00 0
1911

KAPAKLI SAHASINDA OYNANDI

Şampiyonluk yarışının 3 takım arasında sürdüğü Süper Amatör Ligde maç fazlasıyla 1 puan farkla liderliği elinde bulunduran 1911 Çerkezköyspor, ligin 23’üncü haftasında Kapaklıspor’a konuk oldu.Pazar günü Kapaklı Sahası’nda saat 13.00’de oynanan karşılaşmayı Mehmet Ali Akkar yönetirken yardımcılıklarını ise Oğuz Kavakçı ve Ümit Malak yaptı. Karşılaşmaya 1911 Çerkezköyspor “Sedat Çolak, Göksel Söyler, Soner Alpaydın, Emre Morgil, Hayrettin Aydın, Selçuk Tekeci, Tezcan Karabulut, Hakan Tice, Metin erdem, Oğuz Kaptan ve Deniz Sert” on biri ile başlarken, ev sahibi Kapaklıspor ise “Tugay Baltalı, Mehmet Karaman, Özcan Yıldız, Serdar İşar, Resul Öztürk, Kürşat Yaşar, Ufuk Törin, Semih Çelik, Numan Gümüş, Göksel Yürükoğlu ve Muhammed Şahin” on biri ile sahaya çıktı.
AÇILIŞI HAKAN YAPTI

Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan 1911 Çerkezköyspor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aradı. Sağlı sollu ataklarla Kapaklıspor kalesini abluka altına alan 1911 Çerkezköyspor arzuladığı gole ise karşılaşmanın 14’üncü dakikasında ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta Metin’in ortasını iyi takip eden golcü oyuncu Hakan Tice düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek 1911 Çerkezköyspor’u karşılaşmada öne geçirdi. Golün ardından daha rahat bir futbol ortaya koyan 1911 Çerkezköyspor, rakip kalede ikinci golü bulmak için ataklarını sıklaştırdı. Kapaklıspor ise taraftarının desteğini arkasına alarak beraberlik golünü arasa da temsilcimiz savunmasını geçmekte zorlandı.

İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI

Karşılaşmanın 25’inci dakikada 1911 Çerkezköyspor farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan atak geliştiren ilk golün asistini yapan Metin seri çalımlarla rakip ceza sahası içine girdi. Yerden sert ve düzgün bir vuruş gerçekleştiren Metin farkı ikiye çıkardı. Gelen ikinci golle birlikte 1911 Çerkezköyspor rahatlarken, ev sahibi ekip Kapaklıspor ise oyun disiplininden koptu. Ataklarını aralıksız bir şekilde sürdüren 1911 Çerkezköyspor’da üçüncü gol Deniz sert ile geldi. Göksel’in sağ kanattan geliştirdiği atakta altı pas üstünde topla buluşan Kaptan Deniz Sert şık bir kafa vuruşu ile skoru 3-0 yaptı. İlk yarının kalan dakikalarından başka gol sesi çıkmayınca taraflar soyunma odalarına 3-0’lık skor ile gitti.
FARK DÖRDE ÇIKTI  

Karşılaşmanın ilk devresini üç gollü üstünlük ile tamamlayan 1911 Çerkezköyspor ikinci devrede de ataklarını devam ettirdi. Rakip kaleyi abluka altına almayı başaran temsilcimiz Deniz, Oğuz ve Hakan üçlüsü ile yakaladığı bir çok net pozisyonu değerlendiremedi. 76’ıncı dakikada sol kanattan rakiplerini geçerek ilerleyen Hayrettin ceza sahası dışında müsait pozisyonda bulunan Hakan Tice’yi şık bir pasla buluşturdu. Hakan Tice’de mükemmel bir vuruşla kendisinin ikinci takımının da dördüncü golünü kaydetti.

LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koyan 1911 Çerkezköyspor 79’uncu dakikada farkı beşe çıkardı. Göksel’in sağ kanattan geliştirdiği atakta topla buluşan Hakan Tice’nin vuruşu savunmadan döndü. Önüne düşen topu tekrar kontrol eden Hakan Tice düzgün vuruşla kaleci Turgay’ı üçüncü kez avlayarak skoru 5-0’a getirdi. Rahat bir skor elde eden 1911 Çerkezköyspor son dakikalarda oyuncu değişikliğine gitti. Günü üç golle tamamlayan Hakan Tice’nin yerine Murat Sarı, Metin’in yerine ise 18 yaşındaki Numan Aktaş oyuna dahil oldu. Karşılaşmanın son dakikalarında ise günün başarılı ismi Oğuz Kaptan’ın yerine oyuna giren genç oyuncu Enez Çorak ilk kez forma şansı buldu.  Karşılaşmanın kalan dakikalarından başka gol sesi çıkmayınca mücadele 1911 Çerkezköyspor’un 5-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.1911 Çerkezköyspor bu galibiyet ile birlikte puanını 55 yaparak maç fazlasıyla liderliğini sürdürürken, Kapaklıspor ise 21 puanda kaldı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10