Yüceer: Allah belasını versin

Çerkezköy'de bir programda katılan CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, ülke gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Yüceer, Karaman'da meydana gelen çocuklara yönelik cinsel istismar olayı

Çerkezköy 29.03.2016 01:15:00 0
Yüceer: Allah belasını versin

İNSANLAR KORKUYOR
Konuşmasına Ankara’da yaşanan hain bombalı saldırı ile başlayan Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, “Allah bir daha böyle bir acıyı ülkemize yaşatmasın. Gerçekten çok acı bir olay. Bir benzeri de İstanbul’da Taksim’de meydana geldi. İnsanlar haklı olarak korkuyor. Anneler babalar çocuklarını dışarı çıkarmak istemiyorlar. İnşallah bu tür olaylar ülkemizde bir daha yaşanmaz” ifadelerini kullandı.
BUNU YAPAN İNSAN OLAMAZ
Son zamanlarda yaşanan olaylar yüzünden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin de tadının tuzunun kalmadığını dile getiren Candan Yüceer, “Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Karaman’da çok iğrenç bir olay yaşandı. Bu sadece Karaman’da değil, ülkemizin birçok noktasında yaşanan bir olaydı. Bu kapsamda cinsel istismarla ilgili mecliste bir komisyon kurulmasını önerdik. Daha doğrusu MHP ve HDP önerdi biz de destek verdik. Fakat iktidar buna bile hayır dedi. Bu durumun siyaseti mi olur? Bu iğrençliği yapan kim olursa olsun Allah belasını versin. Bunu yapan insan olamaz. Bize insanlık lazım. Çok şükür ki uzun ısrarlarımız sonucu komisyonu kurdurduk” dedi.
TÜRKİYE’Yİ ORTADOĞU YAPTILAR
Canlı bomba saldırılarının bu zaman kadar Türkiye’de görülmediğine dikkat çeken Candan Yüceer, “Canlı bomba saldırılarını sürekli Ortadoğu’da görüyorduk. İktidar ne diyordu? Biz Orta Doğu’ya ağabeylik yapacağız. Yapa yapa Türkiye’yi Ortadoğu yaptılar. Biz gelecek vadeden ve insanlara umut veren bir ülkeydik. Ülkem adına çok üzülüyorum. Bugün, vatandaşlar Devlete olan güvenini yitirmiş durumda. Bunların düzelmesi için hükümetin yanlış politikalarından vazgeçmesi gerekiyor” diye konuştu.


0282 726 91 91
0282 747 65 10