Çizmeye karşılık çorap

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay ve milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan ve Metin Akgün, her yağmur yağışı sonrası kentin çamur içinde kaldığını belirterek yanlarında getirdikleri s

Tekirdağ 30.03.2016 02:27:00 0
Çizmeye karşılık çorap

SARI ÇİZME HEDİYE ETTİ

Akçay, dün CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı  makamında ziyaret etti.  Samimi bir ortamda geçen ziyaret sırasında Akçay, yanında getirdiği sarı çizmeyi Albayrak'a hediye etti. AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı sosyal medya hesaplarından  çizme hediye edilirken çekilen fotoğrafı paylaştı ve altına da "İl Başkanımız Ahmet Akçay, dünkü yaptığımız basın açıklamasının son merhalesini tamamlamak üzere Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a çizme hediye etti" notu düştü.
ALBAYRAK'DAN ÇORAP VERDİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise Akçay'a ziyaret sırasında çorap hediye etti. Albayrak ise sosyal medya hesabından bu ziyaretle ilgili "AKP il başkanı ve yöneticileri ziyaretime geldi.Şahsıma verdikleri sarı çizme karşılığı bende AKP il başkanına çorap verdim ve altı ay sonra alt yapı çalışmalarımız tamamen bittiğinde çorapla yürüyeceğinin sözünü verdi."notunu ekledi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10