Minik öğrencilerden Z kütüphanesine kitap bağışı

Çerkezköy'de eğitim veren Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri Nurullah Narin Ortaokulu Z Kütüphanesine 30 kitap bağışladı.

Çerkezköy 31.03.2016 02:05:00 0
Minik öğrencilerden Z kütüphanesine kitap bağışı

HEDİYE ETTİLER

Kütüphane haftası dolayısıyla Çerkezköy Merkez ilçe ana okullarından Zübeyde Hanım Anaokulu Sihirli Eller G Şubesi öğrencileri önceki gün Okul Müdürleri Sebahat Uslu ve öğretmenleri Ülker Karahan eşliğinde Saat 13.30’da Nurullah Narin Ortaokulunun yeni kurulan Z Kütüphanesini ziyaret ederek Dünya klasiklerinin de bulunduğu 30 kitabı kütüphaneye hediye ettiler.

 

 

“HER GÜN EN AZ BİR SAAT KİTAP OKUMALIYIZ”

Ziyarette konuşan Zübeyde Hanım Ana Okulu Müdürü Sebahat Uslu, okuyan ve okutan bir nesil yetiştirmek adına çocukları bilinçlendirmenin önemine ve her gün en az bir saat kitap okuyarak geçirilmesi gerektiğini belirttiler. Minik öğrencilerden okul kütüphanesine bağışlanan kitapları okul Müdür Yardımcıları Sevgül Güneş ve Burcu Bacaksız teslim aldı. Güneş ve Bacaksız minik öğrencilerin okulun Z kütüphanesine bağışladıkları kitapların okuma alışkanlığı acısından önemli katkı sağlayacağını kaydederek, okul müdürü Sebahat Uslu’ya öğretmen Ülker Karahan ve öğrencilere bu anlamlı bağış için teşekkür ettiler.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10