50 liraya icra takibi

Çerkezköy'de, geçtiğimiz yıl Haziran ayında vatandaşların tepkilerine rağmen başlayan ve o günden bu yana caddelerdeki ceplere park eden sürücülerden otopark ücreti alan Tekirdağ Büyükşehir Belediy

Çerkezköy 1.04.2016 01:11:00 0
50 liraya icra takibi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Tek-Park Ulaşım Anonim Şirketi, ödenmeyen otopark ücreti olan sürücülerin araçlarının sileceklerine, borçlarının bulunduğunu ve borçlarını ödemeyenler hakkında yasal işlem başlatılacağını belirten broşürler koymaya başladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Tek-Park yetkilileri, “Tek-Park Ulaşım Anonim Şirketi 30 Mart itibariyle ödenmemiş otopark ücreti bulunan araç sürücülerinin park ettikleri yerlerde plakalarını tespit ederek araçlara borçlarının ödemesi için broşürler koymaya başladık. Borcu olup da ödeme yapmayanlar ödeme yapmak için borç miktarını otopark görevlilerinden öğrenebilirler. Borcunu ödemeyenler hakkında da yasal takip başlatılacak ve borçları ise icra yolu ile tahsil edilecek.Borcu bulunanların yasal işleme gerek kalmadan borçlarını Tek-Park ödeme noktalarına veya otopark görevlilerine nakit yada kredi kartı ile ödeyebilirler.“dedi.
 

ARACIN ÇIKIŞINI YAPTIRIN
Yetkililer, bu uygulamanın 50 lira ve üzeri otopark borcu olanları kapsadığını ve az borcu olanlarında meblağ yükselmeden ödemelerini zamanında yapmalarını istediklerini kaydettiler. Yetkililer, araçlarını park eden sürücülerin park yerinden ayrılırken park görevlilerine mutlaka aracın çıkışını yaptırmaları gerektiğini belirttiler.
 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10