Kılıçdaroğlu Tekirdağ'da

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Tekirdağ Ramada Otelde düzenlenecek Trakya büyük buluşması için Tekirdağ'a geldi.

Tekirdağ 2.04.2016 11:27:00 0
Kılıçdaroğlu Tekirdağ

Tekirdağ’a gelişinde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve partililer tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, Büyükşehir Belediyesine geçti. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, burada Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na iki yıl boyunca yaptıkları çalışmalar hakkında sunum yapıyor.  Tanıtım filmi sonrası ilçelerdeki çalışmalar hakkında Başkan Albayrak’tan detaylı bilgi alan Kılıçdaroğlu, il genelinde yürütülen projeler için Albayrak’ı tebrik etti. İstikrarlı çalışmaların sonucunda örnek bir büyükşehir belediyesi olma yolunda Tekirdağ’ın emin adımlarla ilerlediğini söyleyen Kılıçdaroğlu, “Alt yapı çalışmalarına verdiğiniz önemden dolayı sizi kutluyorum. Alt yapı çalışmaları zor ve meşakatlidir. Vatandaşlar günlük yaşamlarında zorlanabilir fakat alt yapısı tamamlandıktan sonra üst yapının da sonuçlanması ile Tekirdağ Türkiye’de örnek bir Büyükşehir olabilir. Çalışmalarınızla bu yolda ilerliyorsunuz. Çabalarından dolayı siz Büyükşehir Belediye Başkanıma ve İlçe Belediye Başkanlarıma teşekkür ediyorum.” diyerek gösterilen özverili çalışmalardan dolayı Başkan Albayrak ve ilçe belediye başkanlarına teşekkür etti.

Şeref defterini de imzalayan  Kılıçdaroğlu, makam ziyareti sonrası Başkan Albayrak ve İlçe Belediye Başkanları ile birlikte Ramada Otele geçen Kılıçdaroğlu, sivil toplum kuruluşları ile düzenlenen toplantıya katıldı.  Tekirdağ’da ki programının ardından Kılıçdaroğlu,  saat 17.00’de 11 İlçe 11 Okul projesi kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin  11 İlçede 11 Okul' projesi kapsamında Çerkezköy Kızılpınar Mahallesinde yapacağı 21 derslikli okulun temel atma törenine katılacak.


0282 726 91 91
0282 747 65 10