Karaağaçspor şampiyonluğa göz kırptı

Tekirdağ 2.Amatör Küme D Grubu'nda şampiyonluk yarışında yer alan iki takımın mücadelesinde Kapaklı Sahası'nda Karaağaçspor ile Ahımehmetspor karşı karşıya geldi.

6.04.2016 01:24:00 0
Karaağaçspor şampiyonluğa göz kırptı

KARAAĞAÇSPOR ÖNE GEÇTİ

Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan ev sahibi ekip Karaağaçspor ilk dakikalardan itibaren rakibi karşısında gol aradı. Rasim ve Nusret ile pozisyonlar yakalayan Karaağaçspor bir türlü galibiyet golünü bulamadı. Karşılaşmanın 30’uncu dakikasında sol bekten Mehmet’in yaptığı ortada Arif kafa ile topu filelere gönderdi ancak karşılaşmanın hakemi kaleciye faul yaptığı gerekçesi ile golü iptal etti. Özellikle sol kanattan yapılan Karaağaçspor atakları Ahımehmetspor defansını yıpratırken, bu atakların devamında 38.dakikada ani gelişen Karaağaçspor atağında topla buluşan Nusret yerden sert ve düzgün vuruş ile takımını öne geçirdi.

AHIMEHMET BERABERLİĞİ SAĞLADI  

Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmadı. Karşılaşmanın ikinci devresine iyi başlayan konuk ekip Ahımehmetspor  beraberlik golü için Karaağaçspor kalesini abluka altına aldı. Sağlı sollu ataklarını sıklaştıran konuk ekip 55.dakikada bulduğu golle skoru eşitledi.

Karşılaşmanın 65.dakikasında Ahımehmetspor sağdan Kubilay’ın ortasına kafayla golü bulsa da kalkan ofsayt bayrağı ile bu gol de geçerlilik kazanmadı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında taraftarının desteğini arkasına alan Karaağaçspor tekrar oyunda hakimiyeti eline aldı. Karşılaşmanın 85.dakikasında Onur sağdan seri çalımlarla ilerledi. Çizgiye inen Onur’un ortasını iyi takip eden Rasim düzgün vuruşla topu ağlara gönderdi.

LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Ahımehmetspor’dan Kubilay ile Karaağaçspor’dan Rıdvan arasında yaşanan gerginlik sonucunda hakem iki oyuncuda oyundan ihraç etti. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca bu önemli maçta Karaağaçspor altın değerinde bir üç puan alarak rakibini şampiyonluk yarışının dışına da itmiş oldu. Grupta son iki haftaya girilirken Karaağaçspor 21 puanla liderliğini sürdürürken, Çorlu Korespor 19 puanla ikinci sırada yer aldı. Bu mağlubiyet ile Ahımehmetspor ise 16 puanda kaldı.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10