Ülkücüler Başbuğ Türkeş'i andılar

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) kurucu lideri merhum Alparslan Türkeş, ölümünün 19. yılında Çerkezköy Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen anma programı ile anıldı.

Çerkezköy 6.04.2016 01:34:00 0
Ülkücüler Başbuğ Türkeş

PARTİLİLER KATILDI

Önceki akşam saat 20.00’de Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanlığında gerçekleşen ilk programda MHP’nin kurucusu merhum Alparslan Türkeş için Kuran-i Kerim okutuldu. Gerçekleşen programa MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, MHP Çerkezköy İlçe yönetimi, Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ ve Ocak Yönetimi ile çok sayıda partili katıldı. Çelebi Öğrenci Yurdu hocalarından Kamil Doğru’nun okuduğu Kuran’ı Kerim sonrasında katılanlara lokum ikram edildi. Program Çerkezköy Belediyesi önünde kurulan anma standında yapılan dua ile saat 22.00’ye kadar devam etti.

BAŞBUĞ’UN FOTOĞRAFLARI SERGİLENDİ

Belediye önünde gerçekleşen anma programında açılan stantlarda merhum MHP Eski Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in fotoğrafları sergilendi ve slayt gösterisi ile yaşamından kesitler sunuldu. Vatandaşlar Başbuğ Alparslan Türkeş’in fotoğraflarını incelerken, stantlar önünde de bol bol fotoğraf çektirdi. Programa katılanlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ “ Kurucu Genel Başkanımız ve Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i hiçbir zaman unutmadık ve unutturmayacağız. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i bu gün ölümünün 19. Yılında da özlemle ve saygıyla anıyoruz. Onun bizlere bıraktığı mirası idame ettireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Çerkezköy Ülkü Ocakları olarak her yıl olduğu gibi bu yılda düzenlemiş olduğumuz anma programı ile Başbuğumuza Kuran-i Kerim okuttuk. Ruhu şat, mekanı cennet olsun. Anma törenimize katılan MHP İlçe Başkanımız Koray Önsel’e  ve ilçe yönetimine, Eski Ocak başkanlarımıza, ülkücü gençlerimize ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10