Kubilay'dan Trelleborg fabrikasına ziyaret

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Tekirdağ 2014 Vergilendirme Dönemi Yıllık Kurumlar Vergisi Rekortmenleri ilk yüz sıralamasında dokuzuncu olan Trelleborg Çerkezköy Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. FabrikasınÄ?

Çerkezköy 7.04.2016 00:09:00 0
Kubilay

“250 ÇALIŞANIMIZ VAR”

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın ziyaretinde, Trelleborg Çerkezköy Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Zübeyir Koca ile birlikte fabrikayı gezerek çalışmaları yerinde inceledi ve işletme hakkında Genel Müdür Zübeyir Koca’dan bilgi aldı. Trelleborg Vibracoustic grubunun 2012 yılında Trelleborg ve Vibracoustic şirketlerinin birleşmesiyle ortaya çıktığını kaydeden Genel Müdür Zübeyir Koca “ 1970 ‘ten beri sürekli ortaklar değiştiren firmamız yüzde  Alman ve yüzde  İsveç ortaklığı altında 250 çalışanımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ülkemizde firmamıza ait 3 fabrika bulunuyor ve dünya da 38 adet fabrikamız var. Titreşim önleyici, kauçuk esaslı, kauçuk ve metalinin birleşmesinden oluşan anti vibrasyon parçaları üretiyoruz. Dünyada bu alanda yüzde 16’lık üretimi biz yapıyoruz. Bu yüzde 16’lık oran gösteriyor ki biz dünya lideriyiz. Üretim yapmadığımız bir otomotiv firması yok. Tüm markalara üretim yapıyoruz” diye konuştu.

“DEVAM ETMESİNİ İSTİYORUZ”

Vergi rekortmeni olarak gösterdikleri başarıdan dolayı Trelleborg Çerkezköy Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Zübeyir Koca’ya teşekkür eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “

Bugün Trelleborg Vibracoustic fabrikasını gezerek çalışmaları yerinde takip ettik ve teknik bilgi aldık. İlçemizde, dünya çapında adından söz ettiren bir firmanın faaliyet göstererek Çerkezköy’e ve ülkemize hizmet vermesi bizler için gurur vericidir. Çevre ve iş güvenliği konusunda da önemli projelere imza atılmış. Bu örnek çalışmaların artarak devam etmesini istiyoruz” dedi.

“KURSLAR AÇABİLİRİZ”

Özellikle sanayi tesislerinde ihtiyaç duyulan nitelikli eleman ihtiyacının karşılanması hususu ile ilgili yürüttükleri Halk Eğitim kampanyasının önemine de değinen Kubilay, tüm fabrikaların talepleri doğrultusunda personele yönelik verim ve motivasyonun artırılması, kaynaşmanın temin edilmesi amaçlarıyla sosyal, kültürel, sportif kurslar düzenleyebileceklerini kaydetti.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10