Öğe: Utançla hatırlayacaktır

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkında sarfettiği sözler nedeniyle sert tepki g?

Çerkezköy 7.04.2016 00:13:00 0
Öğe: Utançla hatırlayacaktır

“UTANÇLA HATIRLAYACAKTIR”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önceki gün  TBMM grup toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na yönelik sözlerine bir tepkide AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe’den geldi.  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, partisinin grup toplantısında, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na ilişkin kullandığı sözleri şiddetle kınadığını kaydeden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe “ Bu çirkin sözleri kendisine havale ederek, Hz. Mevlana’nın, ‘Testinin içinde ne varsa dışına da o sızar’ sözlerini hatırlatmak istiyorum. Bu sözler Kılıçdaroğlu’nun kendi iç çirkinliğinin dışa vurması olarak kayıtlara geçmiştir. Bu çirkin sözlere ilişkin söylenecek tek söz, ‘üslub-i beyan ayniyle insan’dır”. Hezimetleri ve söylemleri ile Türk siyasi tarihinin en başarısız parti lideri olarak tarihe geçen Kılıçdaroğlu’nun kendisinin de bu sözlerini ilerleyen yıllarda utançla hatırlayacağını düşünmekteyim. Bu açıklamaların Kılıçdaroğlu’nun ailesindeki kadınları ve CHP mensubu tüm kadınları da rahatsız ettiğini tahmin ediyorum” diye konuştu.

“NEFRETLE KINIYORUM”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eleştiri ve tenkit sınırlarına aşarak karalama zihniyeti ile siyasi gaflar silsilesine bir yenisini daha eklediğini kaydeden Öğe “ Bu ithamda bulunmadan önce toplumumuzdaki ahlaki değer yargılarını göz önünde bulundurmalıdır. Bu çirkin ithamları ile sadece kadınlarımıza değil, aile müessesesine ve toplumumuzun değer yargılarına da zarar vermektedir. Tüm kadınlarımızın bu haksızlığa karşı olacağı düşüncesi ile sesleniyorum; Bu siyaset değil! Kılıçdaroğlunun bu ahlak dışı,edepsiz ve mesnetsiz açıklamasını nefretle kınıyor, tüm kadınlardan derhal özür dilemesini bekliyoruz” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10