AK kadınlardan Polis Haftası kutlaması

AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Yönetimi, 10 Nisan Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171'nci yıl dönümü kapsamında dün saat 11.00'da Çerkezköy Emniyet Müdürü Murat Oganâ€

Çerkezköy 8.04.2016 03:21:00 0
AK kadınlardan Polis Haftası kutlaması

OGAN’A ÇİÇEK VERDİLER

Çerkezköy Emniyet Müdürü Murat Ogan, 10 Nisan Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171’nci yıl dönümü dolayısıyla kendisine ziyaret eden AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay ve yönetimini makamında ağırladı. AK Partili kadınlar, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan’a çiçek takdim etti. Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171’nci yıl dönümünün hayırlara vesile olmasını temenni eden AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, “Sizlerin sayesinde evlerimizde rahatça yaşayabiliyoruz” dedi.

MEKANLARI CENNET OLSUN

Polislerin, toplumun huzurunu sağlamak için gece gündüz demeden cansiperane çalıştıklarını sözlerine ekleyen Rüveyda Akbay, “Üstlendiğiniz bu kutsal görevde son derece başarılı olduğunuza da söyleyebiliriz. Polis olmak zor bir meslek, bizler bunun bilincindeyiz. Haberlerde duyduğumuz gibi birçok polisimiz görevi başında şehit oldu. Mekanları cennet olsun. Sizler bu toplumun gönlünde çok farklı bir yere sahipsiniz” ifadelerini kullandı.

MÜCADELEMİZ KARARLILIKLA SÜRECEK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Emniyet Müdürü Murat Ogan, kendisine verilen çiçek için de ayrıca teşekkür etti. İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan’da AK Partili kadınlara ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek, suç ve suçlularla olan mücadelelerini kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti.

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10