Okul öncesi şenliğini dolu dolu kutladılar

Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji Anaokulu öğrencilerinin öğretmenleri eşliğinde önceki gün okul Salonu'nda 11.00-12.30 saatleri arası gerçekleştirdikleri Okul Öncesi Şenliklerine öğrenci

Çerkezköy 10.04.2016 22:34:00 0
Okul öncesi şenliğini dolu dolu kutladılar

İKRAM YAPILDI

Programa Tekirdağ Eski Vali Yardımcısı ve Eski Çerkezköy Kaymakamı Abdullah Durukan,Gülerçin Koleji Ortaokul ve Lisesi Müdürü Ömer Kürklü, Gülerçin Koleji Anaokulu ve ilkokulu Müdürü Tuğba zenginal, Özel Uğur Lisesi Müdürü Kadir Zenginal, Çerkezköy İlçe Eski Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal,okul öğretmenleri ve öğrenci velileri katıldı.Şenlik öncesi davetlilere çeşitli yiyecek ve meşrubat ikramı yapıldı.

VELİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Program  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı ve ardından Okul Müdürü Tuğba Zenginal konuştu. Zenginal, “ Sevgili velilerimiz bu gün anaokulu öğrencilerimizin gerçekleştirecekleri  okul öncesi şenliklerine hoş geldiniz. Katılımınız için teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz öğretmenleri eşliğinde beğeni ve ilgiyle izleyeceğiniz çok güzel gösteriler hazırladılar” diye konuştu.

 

 

ZENGİN BİR GÖSTERİ PROGRAMI SUNULDU

Okul Müdürü Tuğba Zenginal’ın konuşmasının ardından minik kelebekler ve yıldızlar sınıfının müzik korusu sahne aldı. Çalışan arılar sınıfının palyaço dansı gösterisinin ardından uğur böcekleri sınıfı Almanca gösterisi sundu. Programda minik kelebekler sınıfının kovboy dansı büyük beğeni ile izlenirken, parlayan sınıfı öğrencileri “ Kara Sevda” drama dansı ile unutulmaz bir gösteri sundu.

Çalışan arılar ve Uğur Böcekleri sınıflarının birlikte hazırladıkları müzik korosu izleyenlere müzik ziyafeti sundu.

“BÜYÜK BEĞENİ TOPLADILAR”

Programda kelebekler sınıfı öğrencileri Trabzon yöresine ait halk oyunları gösterisini, Parlayan yıldızlar sınıfı ise Harmandalı halk oyunları gösterisinde bulundu. Çalışan arılar sınıfının İngilizce gösterisini sunmasının ardından uğur böcekleri sınıfı dans gösterisi sundu. Program 4 ve 5 yaş grubu öğrencilerinin modern dans gösterisi, parlayan yıldızlar Sınıfının defile gösterisi, Uğur Böcekleri sınıfının Adıyaman yöresi halk oyunları gösterisi, çalışan Arılar sınıfının drama dans gösterisi, 4 ve 5 yaş grubu öğrencilerinin bale gösterisi, Arılar Sınıfı’nın Trakya yöresi halk oyunlar roman gösterisi ile devam etti. Minik öğrencilerin gösterisini veliler büyük bir heyecan ile izlerken, çocuklarını görüntülemek için bir birleriyle yarıştılar.

Haber/Seyit SÜREN  


0282 726 91 91
0282 747 65 10