Yavuz ve Hoban ailelerinin mutlu günü

Çerkezköy'ün tanınmış esnaflarından Yufkaçı Saim Yavuz'un Türk Telekom Çerkezköy İşletme Müdürlüğünde çalışan oğlu Şükrü Yavuz önceki akşam merhum Burhan H

Çerkezköy 12.04.2016 01:09:00 0
 Yavuz ve Hoban ailelerinin mutlu günü

NİKAHI BAŞKAN VAHAP AKAY KIYDI

Kalabalık bir davetli kitlesinin hazır bulunduğu düğün töreninde Semra Hoban ve Şükrü Yavuz’un nikahını Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay kıydı. Başkan Akay genç çifte bir ömür boyu sağlıklı mutlu bir birliktelik diledi. Düğün töreninde Başkan Vahap Akay olmak Üzere CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, AK parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Ak parti Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Sait Yazı, Tekirdağ Beyazay Derneği Şube Başkan Yardımcısı ve AK Parti Çerkezköy İlçe Eski Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, CHP ve Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri,esnaflar,işadamları Yavuz ve Hoban ailelerinin yakınları ile çok sayıda davetli hazır bulundu.

İLK DANSLARINI ALKIŞLAR EŞLİĞİNDE YAPTILAR

Semra-Şükrü Yavuz çifti nikah töreninin ardından düğün pastasını kestiler ve sonra davetlilerin alkışları eşliğinde ilk danslarını yaptılar. Daha sonra genç çift arkadaşları ve davetliler ile birlikte genç saatlere kadar halaylar çekerek oynadılar. Sevim-Saim Yavuz çifti dünürleri Havva Hoban ile birlikte düğün törenine katılan davetlilerle yakından ilgilendiler ve bu mutlu günlerinde eş dost ve yakınlarının yanlarında olmalarından da çok mutlu olduklarını ifade ettiler ve düğüne katılanlara teşekkür ettiler.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10