Buz güven tazeledi

Sanayi Ticaret ve Esnaf Derneği (SATİVES) önceki gün birinci olağan kongresini gerçekleştirirken, seçime tek liste ile giren mevcut başkan Erol Buz tekrar başkan seçildi.

Kapaklı 12.04.2016 01:13:00 0
Buz güven tazeledi

KONGRE HEYECANI YAŞADILAR

Kapaklı İsmetpaşa Mahallesi Levent Caddesinde bulunan dernek ofisinde düzenlenen kongre saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından başladı. Divan Başkanlığına Adem Çil’in, katip üyeliklerine ise Mehmet Karaca ve Safiye Savaş’ın seçildiği kongrede tüzük değişikliği maddesi oy birliği ile kabul edildi.  Tek listeyle gidilen seçimde, SATİVES başkanlığına mevcut başkan Erol Buz yeniden seçildi. Erol Buz Başkanlığındaki yönetimde Demet Eroğlu, Mızrap Dede, Sevgi Aksoy, Halil İbrahim Kart, Ramazan Tahir Eke, Mehmet Karaca, Sinan Dağlı, Birol Turhan, Nilüfer Durmaz, Şazender Aktürk, Selda Aytekin, Paşa Küçük, Ferdi Ertekin, Hasan Aydoğan, Murat Soytürk, Sedat Gültekin, Ünal Fırat, Safiye Savaş, Harun Yetkiner, Ayla Karadeniz, Osman Durmuş, Erdal Gülbez, Birsen Gökçil, Barış Sürücü, Burak Ünsal yer alırken, Denetim kurulunda ise Adem Çil, Mustafa Çiftçi, Hüseyin Şahin, Adem Aksu, Yücel Gülek ve Sadettin Yalçın yer aldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kongrenin ardından tekrar başkanlığa seçilen Erol Buz teşekkür konuşması gerçekleştirdi. Buz”

Yönetim kurulundan bazı değişiklikler yaptık yeni üyelerimiz arasından bazı arkadaşları yönetim kurulumuza kazandırdık. Yaklaşık 6 ay önce kurulan derneğimiz için ön çalışmaları tamamladıktan sonra son 20 gün içinden üye kayıtlarına başladık ve 49 kişiye ulaştık. Bizlere güvenerek, inanarak bu yolda emin adımlarla yürümemize destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim ”dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10