Çorlu Korespor avantaj yakaladı

Tekirdağ 2.Amatör Küme D Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren iki takımın Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumunda karşı karşıya geldi.

13.04.2016 02:25:00 0
Çorlu Korespor avantaj yakaladı

PAZAR GÜNÜ OYNANDI

Pazar günü Çorlu Belediye Şehir Stadyumunda oynanan Karşılaşmayı Murat Ceyhan yönetirken, yardımcılıklarını ise Gökay Çevik ve Soner Koncagül yaptı. Ev sahibi ekip Çorlu Korespor karşılaşmaya Ersin, Aygün, Aytaç, Mahsun, Yalçın, Erhan, Tugay, Sabri, Erdal, Hakan ve Ali kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Karaağaçspor ise Muhammed, Sezer, Mehmet Topçu, Alpay Kurucan, Nusreddin, Gökay, Onur, Harun, Rasim ve Akif ilk onbiri ile çıktı.

EV SAHİBİ EKİP ÖNE GEÇTİ

Karşılaşmaya iyi başlayan ev sahibi ekip Çorlu Korespor sağlı sollu ataklarla Karaağaçspor kalesinde gol aramaya çalıştı. 16.dakikada Çorlu Korespor serbest vuruş kazandı. Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta ön direkte topun üzerinden atlayan Korespor’lu futbolcu, arka direkte Hakan’ın boş pozisyonda topa kafayı vurmasını sağladı. Hakan’ın golü ile karşılaşmada öne geçen Çorlu Korespor ilerleyen bölümlerde ikinci gol için yükelndi. Golden sonra rakip sahaya gitmeye başlayan Karaağaçspor’da 21.dakikada Akif yakaladığı müsait pozisyonda topu az farkla dışarı gönderdi.

FARK İKİYE ÇIKTI

Etkili ataklarını sürdüren Çorlu Korespor 33.dakikada bu sefer sağ kanattan kazandığı serbest vuruşta ikinci golünü buldu. Topun başına geçen Sabri Günay’ın ceza alanı içine gönderdiği top kale alanı içinde ıslak zeminde sekip hız kazanarak ikinci kez Karaağaçspor fileleri ile buluştu. İkinci golden sonra ataklarını sürdüren Korespor’un etkili vuruşlarında Karaağaçspor kalesicisi ve defansı hata yapmadı. Maçta ilk devre bu skor ile bitecek düşünülürken bu sefer Karaağaçspor serbest vuruş kazandı. Serbet vuruşta topa en son dokunan Nusreddin düzgün vuruş ile farkı bire indirdi.

MAĞLUBİYET İLE AYRILDI

Karşılaşmanın ilk devresi 2-1 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile tamamlanırken, iki ekipte gol için ataklarını sürdürdü. Karşılaşmanın 62’inci dakikasında Karaağaçspor’lu taraftarlar ile Çorlu Korespor yedek kulübesi arasındaki sözle sataşma bir anda olaylara dönüştü. Güvenlik güçlerinin olaya hemen müdahale etmesi ile yatışan karşılaşmanın son dakikalarında beraberlik için bastıran Karaağaçspor bir türlü pozisyonları gol yapamadı. Yedi dakikalık uzatma sonunda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Korespor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu galibiyet ile birlikte Çorlu Korespor son haftaya girilirken liderlik kodluğunu rakibinden aldı.


0282 726 91 91
0282 747 65 10