Kayın; "Gereken desteği vereceğiz"

Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Sami Kayın, Başkan Vekili ve Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çorlu Berberler Odası Başkanı Yusuf Gümüş ve yönetim kurulu üyele

Çerkezköy 13.04.2016 02:35:00 0
Kayın;

“ZOR BİR GÖREVİ ALDIK”

Ziyaretten ötürü Oda başkanlarına teşekkür eden Çerkezköy Şoförler ve Otomobilceler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As “Zor bir görev aldığımızın farkındayız. Bu zor görevimizin üstesinden birliğimizin ve federasyonumuzun katık ve destekleri ile üstesinden geleceğimizi düşünüyorum. Oda olarak binin üzerinde üyeye sahip bölgemizin önemli bir odası olması dolayısıyla da sıkıntılarımız da var. Bu sıkıntılarımızın çözümü noktasında da sizlerin de yardımlarını talep ediyoruz. Odamızın mevcut cenaze aracı ve kurtarıcısını satarak esnafımızın işine yarayacak daha kullanışlı ve elverişli bir kurtarıcı almayı düşünüyoruz. Odalarda artık cenaze araçlarının işlevi kalmadı. Çünkü bu hizmetleri artık belediyeler veriyor. Oda olarak bir düğün salonu ve esnafımıza daha iyi hitap edecek yeni bir lokal yapmayı düşünüyoruz. Bu konuda Yaşar Başkan döneminde Belediye Başkanımız Vahap Akay ile görüşmüş, kendisinin yardımcı olacağı söylenmişti” dedi.

“YARDIM BEKLİYORUZ”
Temel sıkıntılarından birisinin de UKOME olduğunu ifade eden As “ Büyükşehir Belediyesinden UKOME ile olan işlerimizin çözümlenmesi noktasında Çerkezköy’e bir bina açmasını istiyoruz. Tekirdağ’a gidip gelmek hem zaman kaybına hemde maddi yönden bizlere zarar veriyor. Burada bu yönde bir büro açılırsa hem Çerkezköy hem de Kapaklı ilçemiz yararlanacak. Bu konuda da bizlere yardımcı olmanızı istiyoruz” açıklamasında bulundu.

“GEREKLİ DESTEĞİ VERECEĞİZ”

Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Sami Kayın da Mustafa As ve yeni yönetimine görevlerinde başarılar dileyerek “ Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği olarak elimizden ne geliyorsa sizlere destek olacağız.Birlik olarak her zaman yanınızda olduğumuzu da ifade etmek istiyorum.  Sıkıntılarınızın çözüme kavuşması içinde birlikte hareket edeceğiz.Yeni ve donanımlı bir kurtarıcı almayı düşünmeniz olumlu bir gelişmedir. Bu konuda elimizden gelen desteği bu konuda da vereceğiz. Sizlerinde belirttiği gibi artık odalarda cenaze arabalarının işi bitti. Bu konuda belediyeler hizmet veriyor. Yaşar Başkan zamanında bu odanın alınmasında da birlik olarak gereken desteği vererek yardımcı olduk. UKOME ‘nin Çerkezköy’deki TESKİ binasında sizlerin işlemlerinizi yapması yönünde gerekli bir büronun açılması için Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak ile bizzat görüşeceğim. Bu yönde Kadir Başkan olumlu yönde bir karar vereceğine inanıyorum” dedi.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10