Akay, Çerkezleri ağırladı

Beylikdüzü Çerkez Kültür Evi Genel Sekreteri Elif Gencer, Yönetim Kurulu Üyeleri Ergüner Yavuz, Nevzat Altıtok, Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Emrullah Ataçay, Dernek

Çerkezköy 14.04.2016 03:02:00 0
Akay, Çerkezleri ağırladı

“152 FİDAN DİKECEĞİZ”

Trakya ve İstanbul'da yaşayan Çerkezler olarak Çerkezköy'de bir hatıra ormanı oluşturmak istediklerini belirten Beylikdüzü Çerkez Kültür Evi Genel Sekreteri Elif Gencer, "Bu yıl Çerkezlilerin sürülüşünün 152. Yılıdır. Şayet uygun bir yer Belediye olarak gösterirseniz oraya 152 adet fidan dikeceğiz ve yetişene kadar bakacağız" diye konuştu.

“HALAÇLI YOLU'NDA BİR ALAN TAHSİS EDİLECEK”
Ziyaret için teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Beylikdüzü Çerkez Kültür Evi Genel Sekreteri Elif Gencer'den gelen talebe olumlu bakarak, Hallaçlı Yolu üzerindeki bir alanın kendilerine tahsis edileceğini ve ağaçlandırma çalışmasını Çerkezlerin burada yapabileceğini kaydetti.
Ağaç dikilecek yer konusunda mutabakata varılmasının ardından Beylikdüzü Çerkez Kültür Evi Genel Sekreteri Elif Gencer ve Yönetim Kurulu Üyeleri detayları konuşmak üzere Park ve Bahçeler Müdürü Halil Mert Tayşir bir görüşme yaptılar.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10