İki yıllık iş sözleşmesi imzaladılar

Kapaklı Belediye Başkanlığı ile Belediye-İş Sendikası arasında 2016-2017 yıllarını içeren 2 yıllık toplu iş sözleşmesi Belediye meclis salonunda düzenlenen törenle imzalandı.

Kapaklı 15.04.2016 02:34:00 0
İki yıllık iş sözleşmesi imzaladılar

30 İŞÇİYİ KAPSIYOR

Kapaklı Belediye Başkanlığı ile Belediye İŞ Sendikası arasında 30 belediye işçisinin tümünü kapsayan 2 yıllık toplu iş sözleşmesi Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Belediye İş Sendikası Trakya Şube başkanı Aziz Aktay tarafından Belediye meclis toplantı salonunda düzenlenen törenle imzalandı.

İki yılı kapsayacak olan sözleşmede açılış konuşmasını yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı sözleşmenin iki taraf için de olumlu yapılandırıldığı ve emeğe vermiş oldukları öneme değindi.

“SÖZLEŞMEMİZ HAYIRLI OLSUN”

Çalışanlar arasındaki iş barışının kendileri için önemli olduğunu kaydeden Başkan Mandalı “ İş barışımızı sağladığımız zaman hizmet de kazanmış oluyoruz. Üstlendiğimiz görevi halkımıza en iyi şekilde yerine getirmemiz gerekiyor ve bu da işçilerimiz sayesinde oluyor. Kardeşlik anlayışımız üst düzeyde olduğu sürece de barışı sağlarız. Sizler adına mücadele veriyoruz. Hem size hem de kurumumuz adına çalışıyoruz. İnşallah sizde mutlu olmuşsunuzdur. Sözleşmemiz hepimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

 

 

MANDALI’YA TEŞEKKÜR ETTİ

Sözleşmenin iki yıllık olduğunu ve Belediye’de çalışan 30 işçiyi kapsadığını kaydeden Belediye İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Aziz Aktay “ Sözleşmemizi yaparken belediyemizi de düşündük, işçi kardeşlerimizi de düşündük. Sözleşmemiz gerçekten de olumlu oldu ve güzel bir süreç geçirdik. Bu sözleşmemiz belediyemize, sendikamıza ve işçi arkadaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu konuda her zaman bizlerin ve işçi kardeşlerimizin yanında olan Sayın Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’ya çok teşekkür etmek istiyorum.” dedi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10