Yeni işletmelere hayırlı olsun ziyareti

Açılışlarına davet edilmesine rağmen yoğun programları nedeniyle açılışına katılamadığı Erdil Makine, Kahve Diyarı, İzmir Safinaz Fastfood&Döner, Takıcım ve Çerkez Tur'u ziyaret

Çerkezköy 19.04.2016 07:16:00 0
Yeni işletmelere hayırlı olsun ziyareti

 

“SIKINTILARI DİNLEMEK İÇİN ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Gerçekleşen ziyaretlerde Kaymakam Kubilay’a  Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı  Ali Bozdağ eşlik etti. Yeni açılan işyerlerine hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunmak için ziyaretler gerçekleştirdiğini söyleyen Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “ Yoğun nüfus artışına sahip olan İlçemizin, sanayi bölgesi olması sebebi ile her yıl bir ilçe nüfusu kadar nüfusu artıyor. Sanayimiz hızla gelişiyor. Vatandaşlarımızın ihtiyaçları da bu nispette artıyor. Her geçen gün yeni girişimcilere ihtiyacımız var. Bizler İlçemizde yeni açılan işyerlerimize hem hayırlı olsun demek hem de işadamlarımızla, ticaret erbaplarımızla, esnafımızla bir araya gelmek, sıkıntılarını dinlemek için ziyaretler gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

 

 

ZİYARETLER DEVAM EDECEK

Ziyaret ettikleri işyerlerinde esnafla sohbet eden Kubilay “ Ben de bir esnaf çocuğu olarak esnafın önemini ve toplumdaki yerini biliyorum ve önemsiyorum.Bizler her zaman sanayicimizin, üreticimizin ve esnafımızın yanındayız. Tüm esnafımıza hayırlı işler ve bol kazançlar diliyorum” dedi.  Yeni açılan işyeri ziyaretlerinde çevre esnafı da ziyaret eden Kubilay, fırsat buldukça Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ile birlikte esnaf ziyaretlerini sürdüreceğini söyledi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10