Tek Park icralara başladı

Tekirdağ Büyükşehir Tek Park Şirketi otopark ücretlerini ödemeyenleri icraya vermeye başladı.

Çerkezköy 20.04.2016 02:35:00 0
Tek Park icralara başladı

Tek Park yetkililerinden edinilen bilgiye göre 50 TL ve üzeri otopark ücreti bulunanlar için icra dosyaları hazırlanarak  ücretlerin tahsili için icra takibi yapılması yönünde avukatlara verileceği ifade edildi.

İLK TAHSİLAT İCRA YOLUYLA SÜLEYMANPAŞA’DA YAPILDI

Edinilen bilgiye göre Tek Park’ın bir yıl önce koyduğu ücretli otopark uygulamasından bu yana otopark ücreti 50 TL ve üzeri biriken borçlarını ödemeyen araç sürücülerinden ücretlerin icra kanalıyla tahsiline başlanıldığı ve ilk icra yolu ile tahsilatın Süleymanpaşa ilçesinde yapıldığı kaydedildi.

ÇERKEZKÖY VE ÇORLU’DA DA İCRALAR YOLDA

Tek Park yetkilileri Çerkezköy ve Çorlu’da da 50 TL ve üzeri otopark ücreti bulunanlar için icra dosyalarının hazırlanarak avukata verildiğini ve önümüzdeki günlerde bu ilçelerde de otopark ücreti bulunanlardan icra yolu ile borçlarının tahsil edileceğini belirttiler. Yetkiler otopark ücreti bulunanların icra takibine maruz kalmadan borçlarını ödemeleri gerektiğini de  önemle belirttiler.Yetkililer Çorlu ve Çerkezköy’den sonrada diğer ilçelerde 50 TL ve üzeri otopark ücreti olanlara da icra takibinin önümüzdeki günlerde başlayacağını bildirdiler.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10