Sayar Sokak'tan pis kokular geliyor

Çerkezköy'de Sayar Sokak sakinleri, sabah ve akşam saatlerinde semtlerinde etkili olan pis kokudan şikayetçi. Kokunun, TESKİ'nin Kolektör Hattı çalışmalarını gerçekleştirdiği bölgedeki rÃ?

Çerkezköy 21.04.2016 07:33:00 0
Sayar Sokak

VATANDAŞ EVİNİN CAMLARINI AÇAMIYOR
Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü, Çerkezköy’deki taşkın sorununu kökten çözmek için ilçede Kolektör Hattı yapım çalışmalarını tamamlamak üzere. Çerkezköy halkı su baskınlarından kurtulacak olmanın mutluluğunu yaşarken, Saray Sokak sakinleri ise kolektör hattı yapım çalışmalarının ardından semtlerinde yapılan rögarlardan gelen pis kokudan şikayetçi. Kokunun özellikle sabah ve akşam saatlerinde etkili olduğun dile getiren vatandaşlar, “Sayar Sokak sakinleri evlerinin camlarını açamıyor. İnsanlar akşamları yoğunlaşan pis koku nedeniyle bölgedeki parka gidemiyor. Herkes bu durumdan şikayetçi durumda” diye konuştu.
BİR SORUNU GİDERİRKEN, BAŞKA BİR SORUN OLUŞTURMAMAK LAZIM
Pis koku ile ilgili şikayetlerini TESKİ Çerkezköy Şube Müdürlüğü’ne defalarca ilettiklerini kaydeden Sayar Sokak sakinleri, “Şu ana kadar şikayetlerimiz ile ilgili herhangi bir çalışma yapılmadı. Taşkınları engellemek için yapılan çalışmaları takdir ediyoruz. Ama bir sorunu giderirken, başka bir sorun ortaya çıkarmamak gerekir” ifadelerini kullandı. Sayar Sokak sakinleri TESKİ yetkililerinin en kısa zamanda yaşadıkları ‘pis koku’ sorununa çözüm bulmasını temenni ediyor.
ŞİMDİLİK KOKU GİDERİCİ KULLANACAĞIZ
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan TESKİ Çerkezköy Şube Müdürlüğü yetkilileri ise “Yıllar önce yapılan yağmursuyu hattı Bölgeden geçen kolektör hattına yıllar önce yapılan yağmursuyu hattı bağlantıları bulunuyor. Yaşanan pis kokuların nedeni budur. Bu sorunu tamamen çözmek uzun vadeli bir çalışma gerektiriyor. Fakat bu süreçte vatandaşın sorununu gidermek için koku giderici maddeler kullanacağız” açıklamalarında bulundu


0282 726 91 91
0282 747 65 10