Ortak çalışmaları görüştüler

Geçtiğimiz yıl Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile Ulm TSO arasında imzalanan protokol kapsamında UIm'e giden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Hakan Gel ile Meclis Üyesi ve aynı zamanda D?

Çerkezköy 22.04.2016 02:08:00 0
Ortak çalışmaları görüştüler

TANITIMI YAPILDI

Çerkezköy, Çerkezköy TSO Tanıtımı ve Türkiye’de Yatırım-Ticari İlişkiler sunumu ile başlayan ikinci gün programında, Ulm TSO Üyeleri yer alırken, Alman Türk TSO Genel Sekreteri Jan Nother tarafından Türkiye sunumu da yapıldı. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası heyeti ardından ULM Ticaret ve Sanayi Odası Genel Müdürü Otto Salzle, Ulm TSO Türkiye Yetkinlik Merkezi Başkanı Halil Kükürt, Trakyalı iş adamı Kerim Tanır ve Jan Nother ile birlikte bölge basının yer aldığı toplantıya katıldı. Toplantıda, Ulm TSO-Çerkezköy işbirliği ile Baden Wuttenberg-Trakya Bölgelerine açılım hedefi, iyi uygulamaların paylaşımı, karşılıklı yatırım ve ticaret yapılması üzerine konuşuldu.

VERİMLİ TEKNOLOJİ ÜRETİMİ HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

İkinci gün programının devamında, 15 teknik bölümün yer aldığı bir yüksekokul, Ulm Üniversitesi ve 40 firmanın bulunduğu teknokent gezilirken, ziyaret esnasında sanayi için verimli teknoloji üretimi hakkında yetkililer tarafından Çerkezköy TSO heyetine bilgiler verildi. Ulm TSO’nun teknoloji için ayrı bir bölüm oluşturduğu bilgisini veren yetkililer, KOBİ sanayicilerin ziyaret edilerek üniversite ile ortak çalışmalar için görüşme yapıldığını, 5 yıl önce kurulan bölümün 100 KOBİ’yi ortak çalışmaya yönlendirdiğini kaydetti.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10