Ülkücülerden 'mail' açıklaması

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Kapaklı İlçe Başkanı Ersan Coşkun ''Ülkü Ocaklarından MHP İlçe Başkanlığı Atağı'' başlığıyla yerel basın

Kapaklı 22.04.2016 02:10:00 0
Ülkücülerden

“ELE GEÇİRİLMİŞTİR”

Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanlığı olarak kullanmakta oldukları elektronik mail ve sosyal ağlardaki hesaplarının yetkisiz kişilerce ele geçirildiğini kaydeden Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Kapaklı İlçe Başkanı Ersan Coşkun “ Teşkilatım ve şahsım kullanılarak haberim dahi olmayan “ Ülkü Ocaklarından MHP İlçe Başkanlığı atağı’’ başlıklı bir basın açıklaması haber sitelerine ve gazetelere gönderilmiştir.Bu üzücü olay ile teşkilatım ve şahsım karalanmak istenmiş gereksiz ehemmiyet yaratılmıştır.Bugün ocağımıza teşrif eden siz basın mensubu arkadaşlarım aracılığıyla kamuoyuna ve ilçemiz halkına tarafımıza yapılan bu çirkin saldırıda yer alan basın açıklamasının şahsım ve teşkilatım ile alakası olmadığını dile getirir halkımıza özrü borç bilirim.Bu konu ile alakalı sosyal medya birimimiz gerekeni yapmış ve elektronik hesaplarımız tekrar kontrolümüz altına alınmıştır” dedi.

“GÖNÜL ERLERİYİZ”

Bu oyunların kendilerini üzdüklerini kaydeden Coşkun “ Her zaman olduğu gibi yine Ülkü ocakları hedef halini almıştır. Bizler için makam ve mevkiler geçicidir, davamız, ocağımız ve teşkilat ise bakidir. Bugün bu makamlarda bulunma şerefi bizlere bahşedilmiştir, ancak yarın bu vazifeyi hakkıyla yapacağına inandığımız başka arkadaşlarımız ve kardeşlerimiz buralarda hizmet edeceklerdir. Bizlerin düsturu, cenabı Allah’ın rızasını gözeterek yaptığımız hizmetlerle anılmak, bir nesil yetiştirmek, kalıcı eserler bırakarak üzerimize düşen vazifeyi en iyi şekilde yapmak ve ülküdaşlarımıza, şehit ve gazilerimize layık olabilmektir. Bizler şehitleri olan bir makamda oturduğumuzun bilincinde olan, Türk milletinin hizmetinde ve Türk gençliğinin yetişmesi için mücadele eden gönül erleriyiz. Dolayısıyla, bu vazife kapsamında atılan her adım, geçici olan bu makam ve mevkii koruma kaygısıyla değil, baki olan ahiret makamını kazanmak içindir” diye konuştu.

“VİCDANINA HAVALE EDİYORUM”
Coşkun “ Ülküdaşlarımızın, davamızın ilke ve esaslarına uygun hareket ettiklerinden, tepki ve eleştirilerinde ölçülü olduklarından hiçbir şüphemiz yoktur. Milliyetçi-ülkücü hareket bir ailedir, bizim bizden başka kimsemiz; kaybedecek veya küstürecek bir tek dava arkadaşımız dahi yoktur. Bizden olmayanların, dertlerimizle dertlenmeyenlerin, yaşadıklarımızı yaşamayanların ve sosyal medya tacirlerinin aramızda ayrık otu olarak bitmesine izin vermeyeceğimizi açıkça belirtmek istiyorum. Son olarak, ülkücü ahlâk ve anlayıştan yoksun bir şekilde, şahsıma ve mukaddesatıma yönelik yapılanları ise Yüce Allah’a ve dava arkadaşlarımın vicdanına havale ediyorum” açıklamasında bulundu.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10