Muhtarlara başarı belgesi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, kaymakamlık makamında düzenlenen törende Çerkezköy'de görev yapan mahalle muhtarlarına başarı belgesi verdi.

Çerkezköy 22.04.2016 02:29:00 0
Muhtarlara başarı belgesi

 

“ÖNEMLİ BİR GÖREVİ İFA EDİYORSUNUZ”

Düzenlenen programda tüm muhtarlara teşekkür eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “Demokrasinin ilk basamağı olan seçimle işbaşına gelen muhtarlarımız bizim en yakın çalışma arkadaşlarımızdır. Vatandaşlarımızın başı sıkıştığında ilk başvurduğu merci muhtarlarımızdır. Kamu hizmetlerinin vatandaşlarımıza duyurulması noktasında da muhtarlarımız önemli bir görev ifa etmektedirler. 2016 yılı itibari ile tüm muhtarlıklarımızı ziyaret ederek, muhtarlarımızın kıt imkanlarla başarılı bir şekilde çalıştıklarını yerinde gördüm. Verdiğimiz bu başarı belgesi başarınızın somut bir kanıtıdır. Kaymakamlığımızca yürütülen proje ve faaliyetlere yaptığınız katkılar ile muhtarlık iş ve işlemlerin yürütülmesinde göstermiş olduğunuz üstün gayret ve özverili çalışmalar nedeniyle sizi tebrik eder, başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim” diye konuştu. Belge törenin ardından ise

 

 

PEKTAŞ’I EVİNDE ZİYARET ETTİLER

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün ve muhtarlar ile birlikte Çerkezköy’de görev yaptığı 30 yıl boyunca birçok hizmete imza atan Fevzipaşa Mahallesi Eski Muhtarı Ali Pektaş’ı evinde ziyaret etti.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10