El emeği ürünler görücüye çıktı

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde Fevzipaşa İlkokulu'nda açılan el ve makine nakış kursunda kursiyerlerin yaptığı el emeği nakışlar düzenlenen törenle görücüye çıktı

Çerkezköy 27.04.2016 00:59:00 0
El emeği ürünler görücüye çıktı

 

GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün İlçede eğitim öğretim veren Fevzipaşa İlkolu ile  açtığı “ El ve Makine nakış kursu”nda hazırlanan ürünler, yılsonu sergisinde Çerkezköy halkının beğenisine sunuldu.Fevzipaşa İlkokulunda düzenlenen törene Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, Fevzipaşa İlkokulu Müdürü Hakan Asma, El ve Makine nakış kursu hocası Fatma Dilek Demirbağ, öğretmenler ve kursiyerler katıldı.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Açılış öncesi kısa bir konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman” 1 yıl boyunca el işi ve makine nakışı kursumuz aralıksız devam etti. Kurslarda bizlere kapıları açan ve kahrımızı çeken okul yönetimine çok teşekkür etmek istiyorum. Kursiyerlerimiz yaptıkları eserlerle çok güzel ürünleri ortaya çıkardılar. Kurs hocamız Fatma Dilek Demirbağ ve kursiyerlerimize bu güzel çalışmaları ortaya koydukları için tebrik ediyorum” dedi. Serginin açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmi Akman, Fevzipaşa İlkokulu Müdürü Hakan Asma davetliler ile birlikte kursiyerlerin çalışmalarını incelediler.


0282 726 91 91
0282 747 65 10