İrmet bu kez 'Afacan'ları ağırladı

Çerkezköy'de faaliyet gösteren Afacan Çocuk Yuvası ve Çocuk Kulübü öğrencileri Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi'ni ziyaret etti. Ağız ve diş sağlığı konusunda bilgilendirilen

Çerkezköy 27.04.2016 01:01:00 0
İrmet bu kez

MİNİKLER UZMAN DOKTORLAR TARAFINDAN MUAYENE EDİLDİ

İlçedeki anaokul öğrencilerini sırasıyla hatanede ağırlayan ve ücertsiz diş taramasından gçiren Özel İrmet Hastanesi Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği kapılarını bu kez Afacan Çocuk Yuvası ve Çocuk Kulübü’nde öğrenim gören 5 yaş grubu öğrenciler için açtı. Minik öğrenciler ağzı ve diş sağlığı konusunda bilgilendirildikten sonra uzman doktorlar tarafından muayene edildi. Özel İrmet Hastanesi Ağız ve Diş Sağlığı Uzmanı Dt. İsmet Yasal, Afacan Çocuk Yuvası ve Çocuk Kulübü 5 yaş grubu öğrencileriyle hastanenin seminer salonunda bir araya geldi.

 

 

AĞIZ TEMİZLİĞİ HAKKINDA MİNİK ÖĞRENCİLERİ BİLGİLENDİRDİ

Renkli tarzı ile çocukların doktor korkusunu yenen Özel İrmet Hastanesi Ağız ve Diş Sağlığı Uzmanı Dt. İsmet Yasal, el kuklalarıyla öğrencilere ağız ve diş sağlığı konusunda hikayeler anlattı. Dt. Yasal, daha sonra beslenme alışkanlıkları ve ağız temizliği hakkında minik öğrencileri bilgilendirdi. Seminerin tamamlanmasının ardından Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği’ne giden öğrenciler burada, Dt. İsmet Yasal ve Dt. Esra Olgaç tarafından ücretsiz diş muayenesi oldular.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10