Tomografi bölümü yeni yerine taşındı

Çerkezköy Devlet Hastanesi'nin yeni binasına taşınma çalışmaları devam ediyor. MR Ünitesi'nin ardından Tomografi Ünitesi de yeni binada hizmet vermeye başladı.

Çerkezköy 28.04.2016 23:49:00 0
Tomografi bölümü yeni yerine taşındı

MAYIS AYI SONUNDA HİZMET VERECEK

Yakın zamanda resmi açılışı beklenen yeni Çerkezköy Devlet Hastanesi binasında, ilk olarak MR ünitesi hasta kabulüne başlamıştı. Mevcut hastanede olmayan MR hizmetinin yeni binada verilmeye başlanmasıyla birlikte Çerkezköy, Kapaklı ve Saray halkı, MR hizmeti için Çorlu ya da Tekirdağ’a gitme zahmetinden kurtulmuştu. Hastane yetkilileri ise Mayıs ayı sonuna kadar tüm ünitelerin yeni binada hizmet verir hale gelmesi için taşınma çalışmalarına başladıklarını açıklamışlardı.
TOMOGRAFİ BÖLÜMÜDE YENİ HASTANEDE
MR ünitesinin ardından Tomografi ünitesi de yapımı tamamlanan yeni binada hizmet vermeye başladı. 25 Nisan Pazartesi itibari ile Tomografi bölümünün yeni binada hasta kabulüne başladığını ifade eden Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Necati Karaoğlu, “Taşınma çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Temennimiz 1 ay içinde tüm bölümlerin yeni binada hizmet verir hale gelmesini sağlamaktır” diye konuştu.
“ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”
206 yatak kapasiteli yeni hastane binasının giriş kısmının bugün betonlanacağını sözlerine ekleyen Başhekim Necati Karaoğlu, “Şuan mıcırla kaplı olan bu bölümde hastaların sedye ile binaya getirilmesi çok güç oluyordu. Bu alanı betonlayarak bu sorunu ortadan kaldıracağız. Diğer bölümlerimiz de hızlı bir şekilde yeni binamıza taşınacak. Hastanemizin kanalizasyon bağlantı çalışmaları da tamamlandı. Taşınma işlemleri de tamamlandıktan sonra yeni binamızda çok daha kaliteli sağlık hizmeti vermek için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.


0282 726 91 91
0282 747 65 10