"İstifa edenlerle sorunumuz yok"

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri ,önceki hafta yapılan kongreden sonra eski yönetimde yer alan servisçilerin istifa ettiklerini, istifa edenlerle araları

Çerkezköy 30.04.2016 22:23:00 0

“BERABER HAREKET EDECEĞİZ”

Dernek üyelerinin  istifalarının önemli olmadığını kaydeden Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri “ İstifa eden arkadaşlarımız ile aramızda hiçbir sorun yok ve olması da mümkün değildir. İstifaları tamamen kendi inisiyatiflerinden kaynaklanmıştır. Bende istifa etmelerine bir anlam veremedim. İstifa etmeleri de dernek için önemli değildir. Biz yine bu arkadaşlarımızla beraber hareket edeceğiz. Yeni oluşum içine gireceklerini duyuyoruz. Biz yine de bu arkadaşlar ile beraber hareket edeceğiz. Yeni yönetim olarak her zaman birleştirici olacağız. Dün olduğu gibi bugün de kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Dün ne yaptık ise bugünde onu yapma mücadelesi vereceğiz” dedi.

“HAKLARI ARANACAK”

Tanyeri “ Bugüne kadar yönetim olarak hep birleştirici olduk ve birleştirici olmaya da devam edeceğiz. Her zaman uzlaşmacı olarak çalışarak derneğimizi daha iyi yerlere getirme gayesinde olduk. Servisçilerimizin menfaati için ne gerekiyorsa onu yapmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan böylede servisçilerin hak ve hukuku yasaların emrettiği şekilde korunacak ve hakları aranacak ”diye konuştu.

GÖREV BÖLÜMÜ YAPTIK”

Yeni seçilen yönetimin ise görev dağılımı yaptığını kaydeden Tanyeri “ Yeni yönetimde Başkan Yardımcılığına Metin Açıkalın ve Erman Şişman getirildi. Genel Sekreterliğe Murat Kuru, Saymanlığa ise Recep İnan’ı atadık. Yeni yönetim kurulumuz ile birlikte uyum içersinde en iyi şekilde çalışma prensibi ile yararlı hizmetler yapacağız. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10