Projeye katkı verenlere plaket

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından orta ölçekli işletmeler kategorisinde seri üretim hattında iş yükü kısıtlı montaj hattı dengeleme modeli geliştirme projesinde birinci olan Technova fabrikas

Çerkezköy 30.04.2016 22:31:00 0
Projeye katkı verenlere plaket

PROGRAM DÜZENLENDİ

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Technova fabrikasında düzenlenen ödül törenine AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt.Ayşe Doğan, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Danışmanlık ve Eğitim Daire Başkanı Mustafa Kemal Akgül, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Tekirdağ İl Müdürü Fahrettin Akçal,Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan,Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin,ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, ÇOSB Halkla İlişkiler Sorumlusu Gökhan İnce,Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Aysun Sağbaş, Yrd.Doç.Dr. Doğan Hasan, Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Araştırma Görevlisi Ozan Çapraz,TechNova Yönetim Kurulu Başkanı Abdulgani Yüce ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Plaket töreninde konuşma gerçekleştiren Technova Yönetim Kurulu Başkanı Abdülgani Yüce” Verimlilik dalında bizim aldığımız ödüle destek vermenizden ve ödül heyecanımızı bizimle birlikte paylaşmanızdan dolayı ve sizlere çok teşekkür ediyoruz. Bölgemizde aldığımız bu ödülün örnek teşkil edeceğine inanıyorum” dedi.

“ORTA VE KÜÇÜK ÖLÇEK DEMEYECEĞİZ”

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Danışmanlık ve Eğitim Daire Başkanı Mustafa Kemal Akgül’de  “Böyle bir ödül kazanmanızdan memnun olduk. Orta ölçek, küçük ölçek demeyeceğiz ve devamlı projeler üreteceğiz. Her üretilen yeni projenin hem iş gücü hem de ekonomik anlamda da fayda sağladığını görüyoruz. Bu nedenle bu tür projeler ne kadar çoğalırsa ülke kalkınmasında da büyük faydası olacaktır. Verimlilik bir hayat standardıdır. Verimlilik üretimin temelidir. Bu nedenle yeni nesli verimlilik konusunda iyi yönlendirmek lazım” diye konuştu.

“BÖYLE GÜZEL ÖDÜL KAZANMANIZDAN MEMNUN OLDUK”

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan’da programda konuşarak  “ Öncelikle bölgemize böyle güzel bir kazandıran Technova fabrikamızı tebrik ediyorum. Böyle güzel bir ödül kazanmanızdan dolayı memnun olduk. Atatürk’ün dediği gibi muhasır medeniyetle seviyesine ulaşmanın da yolu bu yeni projeler olacaktır. Bu gün burada Technova işyerinin birincilik ödülü almasında katkı sağlayanlara da  teşekkür ediyor,başarılarınız devamını diliyorum” açıklamasında bulundu.

PLAKET VERİLDİ

Technova’nın projesine verdikleri katkı ve destek nedeniyle Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr.Aysun Sağbaş’a,Yrd.Doç.Dr. Doğan Hasan’a ve Araştırma Görevlisi  Ozan Çapraz’a plaketleri AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt.Ayşe Doğan ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Danışmanlık ve Eğitim Daire Başkanı Mustafa Kemal Akgül  tarafından verildi.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10