İnternette Tanışan Son Çift kırdı geçirdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından Çerkezköy'de Nisan ayı etkinlikleri kapsamında sahnelenen 'İnternette Tanışan Son Çift'

Çerkezköy 1.05.2016 23:22:00 0
İnternette Tanışan Son Çift kırdı geçirdi

TİYATROSEVERLER KAHKAHALARA BOĞULDU

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından Nisan Ayı’nda Çerkezköy’de yapılması planlanan etkinlikler, İnternette Tanışan Son Çift adlı tiyatro oyununun sahnelenmesi ile sona erdi. Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde ücretsiz olarak oynanan oyuna Çerkezköylü tiyatrosverler yoğun ilgi gösterdi. Absürt komedi türündeki tek perdelik tiyatro oyununda Çerkezköylü tiyatroseverler kahkahalara boğuldu.

 

 

BULUŞMALARI OLAY OLDU

Tito ve Dilek Sever’in yazıdığı, Levent Özdilek’in yönettiği oyunda izleyiciye "Siz hiç internetten biriyle tanıştınız mı?" diye soruluyor. Oyunda internette tanışıp, uzun süre konuşan çiftin sonunda buluşmaya karar vermesiyle işler karışıyor. Çünkü ikisi de kendisini yanlış tanıtmıştır, ne adam dediği gibi Boğaz’da oturur, ne de kadın söylediği kadar marifetlidir. Bunca yalanın su yüzüne çıkmasıyla olaylar komik bir hal alır. Akasya Asıltürkmen ve İlker Yiğer, oyundaki performansları ile büyük beğeni topladılar.

Haber / Ahmet KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10