Yılın annesi seçilecek

Çerkezköy Atatürk Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Zafer Ltd. ŞTİ Beko ürünleri bayii her yıl olduğu gibi bu yılda Anneler Gününe özel çekiliş düzenliyor. Tekirdağ genelinde düzenlenen â€?

Çerkezköy 2.05.2016 21:23:00 0
Yılın annesi seçilecek

 

SÜRPRİZ HEDİYE VERİLECEK

Beko  ülke genelinde olduğu gibi Tekirdağ  il genelinde de bu yıl üçüncüsünü gerçekleştireceği ‘Sizce Yılın Annesi Kim?’ sloganı ile Anneler gününe özel bir etkinlik düzenliyor. Çerkezköy Atatürk Caddesi üzeri İş Bankası karşısında faaliyet gösteren Beko ürünleri Çerkezköy Bölge Bayii Zafer LTD. ŞTİ Beko ürünleri satış mağazası yetkilisi Hüseyin Ülger,” Alış veriş yapsın yapmasın herkes form doldurarak bu çekilişe katılabilecek. Kura sonucunda yılın annesi seçilen kişiye sürpriz hediye verilecek” dedi.

 

YILIN ANNESİ 5 MAYIS’TA YAPILACAK ÇEKİLİŞLE BELİRLENECEK

Kampanyaya katılım şartlarını anlatan Ülger “ BEKO’nun Anneler Gününe özel düzenlediği bu çekişe katılmak isteyenler Çarşamba günü çalışma saati bitene kadar ‘Sizce Yılın Annesi Kim?’ sorusuna cevap olarak aday gösterecekleri kişinin ismini, soy ismini belirterek kendi kimlik bilgileri doğrultusunda dolduracakları form ile katılabilecekler. Çerkezköy’de Gaziosmanpaşa Mahallesi Fevzipaşa Caddesi üzerinde Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası karşısında hizmet veren Beko yetkili ve satış mağazasında, 5 Mayıs Perşembe günü saat 14.00’da düzenlenecek geniş katılımlı kokteylde çekilecek olan kura sonucunda yılın annesi belirlenmiş olacak. Çeliş sonucu talihli anneye, Beko ürünlerinden sürpriz bir hediye verilecek”diye konuştu.

 

 Çerkezköy Haber  


0282 726 91 91
0282 747 65 10