Yeni yönetimden Yaztepe'ye ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Yönetimi Başkan Engin Camcı ile birlikte Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe'yi makamında ziyaret etti.

Çerkezköy 4.05.2016 19:09:00 0
Yeni yönetimden Yaztepe

“ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLERİM”

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, ziyarette, “Yeni yönetiminizin hayırlı olmasını diliyor sizlere çalışmalarınızda başarılar temenni ediyorum. Ziyaretiniz içinde teşekkür ederim. Bizler Kooperatif olarak her siyesi partiye eşit mesafedeyiz.kooperatif olarak üyelerimize en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz.Kredi Kefalet Kooperatifi olarak biz takibe dayalı çalıştığımız için erteleme gibi bir durum yok.Kooperatif kanalıyla kredi kullanan kooperatif ortakları borçlarını gününde ödemek zorundadır” diye konuştu.

 

BİZE GÜÇ VERDİ

CHP İlçe seçimleri öncesinde gerçekleştirdikleri delege seçimlerinde yüzde 75’lik bir başarı gösterdiklerini kaydeden CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı “ Ardından ise seçimlerimizi yaptık. Yeni çalışma arkadaşlarımız ile birlikte çalışmaya başladık. Hafta sonu İlçe Teşkilatımızı ziyaret eden Tekirdağ Milletvekilimiz Faik Öztrak bizlere büyük bir güç verdi. Önümüzde Milletvekili ve Belediye Başkanlığı seçimleri var.İnşallah CHP İlçe teşkilatı olarak bu seçilmede başarılı olacağız.Bizim birinci görevimiz vatandaşlarımızın bize belediye ile olan taleplerini yerine getirmek. Vatandaşlarımızla belediye arasında köprü vazifesi görerek vatandaşlarımızın sorunlarının çözümünde yardımcı olacağız.belediye başkanımızın yoğun çalışmaları olması dolayısıyla hem belediye başkanımıza hem de vatandaşlarımıza yardımcı olacağız.Seçimde üyelerimiz ve delegelerimiz bizlere önemli bir görev verdi.Bizlerde yılmadan çalışarak görevimizi en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeyiz.”dedi.

 

“ÇALIŞMALARINIZI TAKDİR EDİYORUZ”

Camcı “Sizlerin çalışmalarınızı takdirle karşılıyoruz. Yıllardır kooperatife emek veriyorsunuz. Piyasaların zor zamanlarında dahi kooperatifi ayakta tutmayı başarıyor ve ortaklarınızı mağdur etmiyorsunuz ve onlara  yardımcı oluyorsunuz. Bu da sizlerin tecrübe ve deneyiminizden kaynaklandığını da biliyoruz. Bu nedenle de sizin gibi başkanlarımızın böyle görevlerde olmasından dolayı da mutluluk duyuyoruz.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10