Ünsallar Parke'ye görkemli açılış

Çerkezköy'ün tanınan iş adamlarından İbrahim Ünsal'ın oğlu Burak Ünsal'ın işletmeciliğini yapacağı Parke Shop Ünsallar adlı iş yeri, gerçekleştirilen görkemli açÄ?

Çerkezköy 6.05.2016 18:02:00 0
Ünsallar Parke

KATILIM YOĞUN OLDU
Çerkezköy Çorlu yolu üzerinde Kızılpınar 2’nci Işıklar mevkiinde bulunan iş yerinin açılış törenine, Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, AK Partili Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Enver Bayram ve Nurettin Yekeler, AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Ercan Erdoğan, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, AK Parti Tekirdağ 26’ncı Dönem Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz, Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Daimi Tavan, Sanayi Ticaret ve Esnaf Derneği Başkanı Erol Buz, Çerkezköy Belediyesi Meclisi eski Üyesi Faruk Bal, AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları eski Başkanı Nuran Yeşil, MHP Kapaklı İlçe Eski Başkanı Hayri Varol ile çok sayıda davetli katıldı.

 

AÇILIŞ KURDELESİ DUALARLA KESİLDİ
Açılış töreninde kurdele kesimi öncesinde Fevzipaşa Camii İmam Hatibi İsmail Bütün’ün duaları eşliğinde kurban kesildi. Kurban kesiminin ardından İlçe Müftüsü Yusuf Tuna tarafından dualar edildi. Müftü Tuna’nın dualarının ardından işletmenin açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi. Açılış töreninde davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Çerkezköy Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Enver Bayram ile dernek seçimlerinde kendisine rakip olan İbrahim Ünsal açılışta kucaklaşarak aralarında herhangi bir kırgınlık olmadığını ifade etti.

 

HER BÜTÇEYE HİTAP EDİYOR
Parke Shop Ünsallar olarak hem Peli Parke firmasının Trakya Bölge Bayiliği’ni, hem de Çamsan Parke’nin Bölge Bayiliği’ni yapacaklarını ifade eden Parke Shop Ünsallar sahibi Burak Ünsal, “Parke sektöründe yüzlerce ürün çeşidi ile bölgemize en iyi hizmeti, en uygun fiyatlarla sunmaya gayret edeceğiz. Yaklaşık bin metrekarelik kapalı alana sahip iş yerimizde müşterilerimiz istedikleri kalitede en uygun fiyatlara istedikleri ürünü bulabilecekler” dedi.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10