Çalışkan ve Apti ailelerinin mutlu günü

Truva ve Kamil Koç otobüs Firmalarının Çerkezköy Bölge Müdürü Necdet Çalışkan'ın kızı Demet Çalışkan önceki akşam Lemar Düğün Salonunda Oğuzhan Apti ile yapılan dü

Çerkezköy 8.05.2016 23:32:00 0
Çalışkan ve Apti ailelerinin mutlu günü

DÜNYA EVİNE GİRDİLER

Gençlerin düğün töreninde  Belediye meclis üyeleri, Çerkezköy Otobüs terminalindeki firmaların yetkilileri ve çalışanları, Çanakkale Truva Seyahat’ın sahiplerinden Gökhan Uzun, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Başkan Yardımcısı Hakan Fıcıçı, Çerkezköy’de şehir içi yolcu taşımacılığı yapan minibüs şoförleri, Saray, Çorlu,Çerkezköy arası yolcu taşımacılığı yapan minibüslerin yöneticileri ve şoförleri, Sivil toplum kuruluşu yöneticileri,esnaflar, Çalışkan ve Apti aileleri ve bu ailelerin yakınları  ile çok sayıda davetli katıldı.

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Necdet Çalışkan ve merhum eşi Hürrem Çalışkan‘ın Kızı Demet Çalışkan, Sabriye-Mehmet Apti çiftinin oğlu Oğuzhan Apti alkışlar eşliğinde salona girdi. İlk danslarını yapan çift ardından düğün pastasını kestiler.  Necdet Çalışkan ve dünürleri Mehmet-Sabriye Apti ile birlikte tek tek masaları dolaşarak davetlilerle yakından ilgilendi. Genç çift ve davetliler canlı müzik eşliğinde gece boyunca dans edip gönüllerince eğlendiler. Çalışkan ve Apti aileleri çocuklarının mürvetini  görmekten son derece mutlu olduklarını belirterek, düğüne katılan herkese bu mutlu günlerinde yanlarında oldukları için teşekkür etti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10