Şehit anneleri unutulmadı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın eşi Güliz Akay ve Belediye Başkan Yardımcısı Esengül Güven Anneler Günü'nde şehit annelerini yalnız bırakmadı.

Çerkezköy 8.05.2016 23:33:00 0
Şehit anneleri unutulmadı

ZİYARET ETTİLER

8 Mayıs Anneler Günü dolayısı ile şehit annelerini yalnız bırakmayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın eşi Güliz Akay ve Belediye Başkan Yardımcısı Esengül Güven şehit annelerini ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutladı. İlk olarak Şehit Jandarma Er ilhan Doyran’ın Veliköy’de ikamet eden ailesini ziyaret ederek annesi Binnaz Doyran’ın Anneler Günü’nü kutlayan Güliz Akay, çiçek ve hediye vererek her zaman yanlarında olduğunu ifade etti. Ardından sırasıyla Şehit Ulaştırma Er Ilgaz Özkan, Şehit Jandarma Komando Çavuş Muharrem Yanal, Şehit Muharebe Çavuş Mustafa Oruç, Şehit Piyade Er Mustafa Baykuş, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Dinçer Ersoy ve Şehit Piyade Komando Er Serdar Gönülal’ın annelerine ziyarette bulundu. 

 

DUYGULANDILAR

Böylesine anlamlı bir günde kendilerini yalnız bırakmayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın eşi Güliz Akay ve Belediye Başkan Yardımcısı Esengül Güven’e teşekkür eden şehit anneleri “Bu özel bir günde bizleri hatırlamanız çok güzel bir duygu. Dilerim bu güzel hissi Allah tüm şehit annelerine yaşatsın. Duygulandık, sevindik. Çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandılar. Ziyarette konuşan Güliz Akay ise annelerin sadece Anneler Günü’nde hatırlanacak bir değer olmadığını belirterek " Anneler her zaman kutsaldır.Gerek Çerkezköy Belediyesi gerekse şahsım olarak her zaman yanlarındayız” diye konuştu.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10