Etkinlikler bugün başlıyor

Sakatlar Haftası kutlama programı ile ilgili bilgi veren Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Hayrettin Çetinkaya, 10-16 Mayıs tarihlerinde Sakatlar Haftası'nın bu yıl da çeşitli etkinl

Çerkezköy 9.05.2016 19:46:00 0
Etkinlikler bugün başlıyor

ÇELENK KONULACAK

Kutlamaların 10 Mayıs’ta saat 12.30’da başlayacağını ve 15 Mayıs Pazar günü “Her engellinin bir dikili ağacı olsun” fidan dikimi programı ile sona ereceğini kaydeden Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Hayrettin Çetinkaya “  Sakatlar Haftası bu yıl şenlik havasında kutlanacak. Kutlamalar 10 Mayıs Salı günü saat 12.30’da Pera Pastanesi önünden Atatürk Anıtı önüne kadar yürüyüşle başlayacak. Sonra Atatürk Anıtına çelenk konulacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından program dernek binası önünde devam edecek” diye konuştu.

 

ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLECEK

Engelli kızların güzellik yarışmasının ardından askere gidecek olan engellilere asker kıyafetlerinin dağıtılacağını söyleyen Çetinkaya “Daha sonra okullarda düzenlenen şiir, resim, kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verilecek. 11 Mayıs Çarşamba günü saat 15.00’de Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu engelli çocuklarımız için kep giyme töreni gerçekleştirecek” dedi.

 

FİDAN EKİMİ ETKİNLİĞİ YAPILACAK

12 Mayıs Perşembe günü saat 20.00’de Dernek binasının önünde askere gidecek engellilerin asker kına gecesi yapılacağını kaydeden Çetinkaya “ 13 Mayıs Cuma günü saat 08.30’da askere gidecek üyelerimiz için konvoy gerçekleştirip, askerlerimizi Tugay Komutanlığına temsili bir günlük askerlik yapmaları için teslim edeceğiz. Cumartesi günü ise Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Sosyal tesisleri içinde bulunan ‘Pırıltım Restaurant’ bahçesinde piknik düzenlenecek. 15 Mayıs Pazar günü ise Ambardere mevkiinde Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi ceviz ağacı hatıra ormanına fidan dikimi yapılacak. “Her engellinin bir dikili ağacı olsun” etkinliği ile bu yıl ki Sakatlar Haftası etkinlikleri son bulacak” dedi.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10