Tecrübeleri öğrencilere ışık oldu

Çorlu'da eğitim öğretim veren Mehmet Rüştü Uzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, "Tecrüben Işığım Olsun" projesi kapsamında bölgede çalışan üst düzey yöneti

Çorlu 12.05.2016 20:46:00 0
Tecrübeleri öğrencilere ışık oldu

AKILLI EV SİSTEMLERİ VE WEB PROGRAMLAMA SEMİNERİ VERİLDİ

Çorlu Mehmet Rüştü Uzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda öğrencilerin, bölgede çalışan üst düzey yöneticilerin tecrübelerinden faydalanması kapsamında geliştirilen "Tecrüben Işığım Olsun Projesi" kapsamında okulun konferans salonunda program düzenlendi. Okulun Bilişim Teknolojileri alanı öğrencilerine yönelik okul toplantı salonunda düzenlenen programda CM Mühendislik Sistemleri Mühendis Çorlu Mühendislik Fakültesi Teknopark Çözüm Ortağı Cemal Akarsu tarafından “Akıllı Ev Sistemleri ve Web Programlama” konulu seminer verildi.

 

TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTILAR

Program İnşaat Teknolojisi Alanı öğrencilerineyönelik İnşaat Teknolojisi atelyesinde Mimar Ekrem Sezer, Zayım Mühendislik Erbil Zayım ve Türkiye Offrod Şampiyonu Seça Yapı Denetim Sahibi Murat Doğan’ın tecrübelerini aktarması ile sona erdi. Konuşmacıların bilgi ve birikimlerinden faydalanan öğrenciler, tecrübelerini kendileri ile paylaşan Cemal Akarsu, Ekrem Sezer, Erbil Zayım ve Murat Doğan’a teşekkür etti.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10