Yünsa yıldızları parlıyor

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Avrupa'nın en büyük yünlü kumaş üreticilerinden YÜNSA, verimlilik ve kalite yolculuğunda başarıya ulaşan çalışanlarını Ã

Çerkezköy 12.05.2016 20:46:00 0
Yünsa yıldızları parlıyor

4 KATEGORİDE ÖDÜLLER VERİLDİ

Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen ve geleneksel hale gelen Yünsa Işık Saçanlar Ödül Töreni’nde konuşan Fabrika Koordinasyon Direktörü Mehmet Emin Çiğdem, “Başarılı çalışmalarla her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Birlikte öğreniyor, birlikte gelişiyor ve bu törende olduğu gibi başarılarımızı birlikte alkışlıyoruz” dedi. Programda Yıldız Çalışan, ISG & Çevre Yıldızı, Yıldız Projeler ve Yıldız Önce Sonra Kaizen kategorilerinde ödüller verildi. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törende konuşan Yünsa Fabrika Koordinasyon Direktörü Mehmet Emin Çiğdem, Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük yünlü kumaş üreticisi olduklarını belirterek, “TPM uygulamalarıyla her geçen gün 5 Sıfır (Sıfır İş Kazası, Sıfır Küçük Duruş, Sıfır Temizlik Süresi, Sıfır Arıza ve Sıfır Kalite Hatası) hedeflerine daha da yaklaşıyoruz” dedi.

 

LİDERLİĞİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ

Çiğdem, “Rekabetin arttığı yünlü kumaş sektöründe Avrupa ve Türkiye’deki liderliğimizi sürdürüyoruz. Dünya liderliğine yürümek ancak verimlilik ve hızı kaliteyle buluşturmakla elde edilebilir. Yünsa’nın başarısı elbette bir ekip çalışmasının ürünüdür. Ancak önemli başarılar elde eden projelerde öne çıkan isimlerin de ödüllendirilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu yıl ikincisi düzenlenen ödül törenimizle yıl boyu birlikte öğrenerek, birlikte gelişerek yürüttüğümüz çalışmalarımızı birlikte alkışlıyoruz. Burada ödül alan tüm arkadaşlarımızı ‘Yıldız’ olarak görüyoruz. Çünkü hepsi bir araya geldiğinde Yünsa için ışık saçıyor, geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor. Gelenekselleşen bu ödüller sayesinde, önümüzdeki yıllarda içimizdeki yıldızların sayısını artıracağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

 

İŞTE YÜNSA’NIN YILDIZLARI

2015 yılı performanslarının değerlendirildiği ödül töreninde “Yıldız Çalışan” kategorisinde Süphan Doğruöz, Fatma Karamahmutoğlu, Harun Binay ödüle layık görülürken; “İSG & Çevre Yıldızı” kategorisinde Kadir Uğur Şentürk ödüllendirildi. “Yıldız Önce Sonra Kaizen” kategorisinde ise Hüseyin İzer, Kadir Uzer, Tayfun Güven birinci ödülünün sahibi oldu. Ayrıca, en iyi süreç iyileştiren, En iyi ekip çalışması, en iyi müşteri değeri yaratan, en iyi süreklilik ve standardizasyon sağlayan, en iyi kaynak kullanımı sağlayan, en iyi çalışanı geliştiren öğreten, şirkete en çok katkı sağlayan ve en yaratıcı proje kategorilerinde de ekipler ödüllendirildi.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10