Trafik haftası etkinliklerle kutlandı

Kapaklı'da Trafik Haftası dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte trafik kazaları ve trafik kuralları hakkında bilgiler verildi. Programda ayrıca similatör araç il

Kapaklı 12.05.2016 20:48:00 0
Trafik haftası etkinliklerle kutlandı

KATILIM YOĞUN OLDU

İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Trafik Haftası dolayısıyla düzenlenen programa Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Özkan, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri Ender Dubaz, İlhan Çetinkaya ve Muzaffer Yıldıran, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, STK temsilcileri, muhtarlar, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

EMNİYET KEMERİ KULLANILMADIĞINDA YAŞANACAKLARI TEST ETTİLER

Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz ve beraberindekiler simülatör araca binerek emniyet kemeri kullanmanın önemini uygulamalı olarak test ettiler. Sonrasında isteyen vatandaşlar ve öğrenciler de aynı tecrübeyi yaşayarak emniyet kemerinin önemini daha iyi kavradılar. Eski belediye meydanına getirilen simülatör aracı iki gün boyunca Kapaklı halkına emniyet kemeri kullanılmadığında 40 kilometre hızla giden bir araçta neler yaşanabileceğini uygulamalı olarak gösterdi.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10