Genç çiftin nikahını Eşkinat kıydı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, belediye bünyesinde güvenlik personeli olarak çalışan Değirmenaltı Mahalle Muhtarı Hüseyin Güneş'in oğlu Semih Güneş ile Leyla Yazar çiftinin n

Süleymanpaşa 13.05.2016 17:30:00 0
Genç çiftin nikahını Eşkinat kıydı

EVLİLİK CÜZDANI GELİN HANIMA

Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezi’nde Leyla ve Semih çiftinin nikâh törenlerinde nikâh şahitleri ise Süleymanpaşa Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Müslüm Payam oldu. Leyla ve Semih çiftinin nikâhını kıyan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, imzaların atılmasının ardından evlilik cüzdanını da geline verdi.

 

GENÇ ÇİFTE NOSTALJİK HEDİYE

Nikâh törenin ardından genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Eşkinat, “Bu evliliği karşılıklı sevgi ve saygı anlayışıyla götürün. Birbirinizi üzmeden bir ömür boyu mutlu olun” diye konuştu. Eşkinat daha sonra Can Yücel’in “Bir eşi olmalı insanın” şiiri ile Süleymanpaşa Belediyesi Nostaljik Radyosunu genç çifte hediye etti. Genç çiftin Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve onları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan diğer yakınlarıyla hatıra fotoğrafı çektirmesi ile nikâh töreni son buldu.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10