Madde bağımlılığına dikkat çektiler

Sosyokültürel etkinliklerine bir yenisini daha ekleyen Çerkezköy OSB Müdürlüğü, bu kez de Yeşilay Tekirdağ Şubesi iş birliği ile 'Yarınlara Geç Kalmadan' adlı tiyatro oyununu sahneledi. Mad

Çerkezköy 13.05.2016 17:42:00 0
Madde bağımlılığına dikkat çektiler

OYUN NKÜ ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN SAHNELENDİ

Senem Batır’ın yönettiği, Nermin Ertürkman ve Feyzullah Arslan’ın yazdığı tiyatro oyununda Ses-Işık düzenlemelerini Enes Deme, Merve Kurt ve Serhat Alagöz üstlenirken; sahne amirliklerini ise Deniz Yıldırım, Kerem Süner ve Emre Taşhan yaptı. Oyunda NKÜ öğrencileri Aslıhan Sağsöz, Tolga Aktaş, Nuri Yeter, Asrın Özde Kahraman, Buse Naz Akbal, Cihan Kibar, Emre Taşhan, Gözde Koca, Gülsüm Erken, İlker Bilgili, Kerem Süner, Osman Kılıç, Verda Tifik ve Yasin Turan rol aldı.

 

KATILIM AZ OLDU

‘Yarınlara Geç Kalmadan’ adlı tiyatro oyununu Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Kapaklı Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, Kapaklı Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Yeşilay Tekirdağ Şube Başkanı Şener Çelikayar, Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Necati Karaoğlu, AK Partili Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Daimi Tavan, Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Çetin Özhan ile az sayıda tiyatrosever izledi.

 

ÇOCUKLARINIZLA SIK SIK KONUŞUN

Oyun sonunda kısa bir konuşma yapan Yeşilay Tekirdağ Şube Başkanı Şener Çelikayar, “Çocuklarımızda ve ailelerimizde madde bağımlılığı konusunda farkındalık oluşturabilmek adına bu oyunu sahneliyoruz. Ailelerden isteğimiz çocuklarınızla yakından ilgilenin. Arkadaş çevrelerini kontrol edin. Çocuklarınızla sık sık konuşun. Madde bağımlılığı konusunda çocuklarınızı bilinçlendirin” dedi. Çelikayar oyunu izlemeye gelenlere de katılımlarından dolayı teşekkür etti.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10