Satranç turnuvası nefes kesti

Çerkezköy Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Tekirdağ İl Satranç Temsilciliği işbirliği ile düzenlenen geleneksel "Çerkezköy Belediyesi Satranç Turnuvası"nın bu yıl 5'inc

Çerkezköy 15.05.2016 14:14:00 0
Satranç turnuvası nefes kesti

İKİ MİLLİ SPORCU ÇIKARDIK

Çerkezköy Belediyesi 5. Satranç Turnuvası, 29 Ekim Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen açılışın ardından başladı. İki gün sürecek olan turnuvanın açılış hamlesini Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Atilla Can yaptı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kısa bir konuşma yapan Atilla Can, geleneksel hale getirilen satranç turnuvasının 5’incisini düzenlemenin gururunu yaşadıklarını belirtti. Bu organizasyon için çok çalıştıklarını söyleyen Can, “Çalışmalarımızın sonunda Çerkezköy Belediyesi Satranç Kulübü olarak branşında Türkiye 2.’si, çıkardık. 2 milli sporcu çıkarıp önümüzdeki günlerde Avrupa Şampiyonası'na göndereceğiz. 81 il ve 957 ilçenin var olduğu ülkemizde Çerkezköy olarak bunları yapabiliyorsak, bu bir başarıdır. Bu başarıya vesile olan Belediye Başkanımız Vahap Akay’a, Satranç Kulübü Hocamız Remzi Yakut’a ve satranca gönül veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

MİNİKLER İÇİN ÖZEL ALAN OLUŞTURULDU

Çerkezköy Belediyesi gleneksel satranç turnuvasının 5’inci Cumartesi günü oynana ilk etap karşılaşmaları ile başladı. Turnuvada dereceye girecek olan sporculara ödülleri, düzenlenecek tören ile verilecek. 226 sporcunun katıldığı turnuvada sporcuları ailelerinin ilgisi de dikkatlerden kaçmadı. Müsabakası sona eren minik sporcular için Çerkezköy Belediyesi tarafından 29 Ekim Spor Kompleksi alanına oyun gurupları kuruldu. Minik misafirler bu sayede turnuva boyunca eğlenceli vakit geçirdi.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10